A C T U A L I T Y – D e W ereld D raait zonder mij ook…

Door Knieval van N o – S unny perspective, zullen de overstap-tijden van de winter met de Arre slee in een verwarrende sneeuw-en-knieval aan de Zwijnreizigeres belanden.Omdat de aangepaste verrék-tijden totaal ontszpoord zijn, trekt de treinreizigers-organisatie een zare wissel op de Roover – s van de NSsèntieële overstap-regeling van Persoons naar Perron-verwisseling.. Om de Dal-uren-regeling rond de kerk enigszins aan een gewijde en toegewijde verzelfstandiging te geven, zullen bij iedere rondje de Klokken een Uur terug gezet worden. Wat voor velen voor herhaling vatbaar is.. Omdat er ook namens Mark en Diederik ernstig bezuinigd moet worden, zullen ook zij een zware -wissel op het aanstaande One – beleid laten ontsporen..Zodat alle Trein-reizigers vanzelf aan de wandel gaan. Dat is natuurlijk wel jammer voor de langstudeerders, en voor de Proleten-tax, wat door het a s Kabinet nader profenalitisch zal worden onderzocht..Omdat de N S en de Nationale Zooisialistische regering werden ondergesneeuwd met Kritiek die ze niet terzijde van de Studieboken konen leggen, en met het oog op morgen Méteorologisch niet konden Weer-lèggen., hebben ze de Knopen geteld en doorgehakt.Want als het Prémature M&D-kabinèt-niet op zijn tellen van het te langstuderen op een nieuwe regering niet voortijdig had ontbonden, was het de belasting-betaler : Wíj dùs, die de rekening bvan Het te lang-studeren van Mark en Diederik voor onze rekening hadden moeten nemen. B y T he W ay, die is ook weer omhoog gegaan, en ik verzeker U datpikken de Verz’keraars weer niet… En omdat de Treinen ondergsneeuwd door kritiek de verstands dès tijds niet zullen doorstaan, keek ik gister voor het laatst naar D W D D ..Ondaks dat ik nog langer als A L I B.I Alie Bee je geweente nog langer met Fuckcentloos -taalgebruik moet aan horen.. De Défimischtische Pers -simisten van de Jan Vullers, en de doordraai-ronde je Kerk van de ‘s – Linkse Gemeente , heb ik gister-avond Rechts-om-keer gemaakt, en mijn geneerdheid in de Grachten-gordel van de Linkse- Arrowgantei gegooid. Dumpen dat soort …ontspoorde Theeveedelanders , war ik geen enkel A L I B. I voor heb om nog langer naar te kijken of te luisteren.. Heb ik ‘s avonds weer een uurtje meer tijd om aan mijn ontsporrde -relatie te wijden..

D e W ereld D raait ook D oor zonder de N S of de Sneeuwval…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte, N S, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>