A C T U A L I T Y – Bram Moszcowicz is bézig met het Schrijven van een Boek..Beetje overbodig lijkt me..

Bram Moszcowicz is bezig met het Schrijven van een boek. Lijkt me een beetje overbodig nu iederéén ‘m al heeft afgeschreven..

__Moszkowicz_schrijft_boek__.html

Share
Dit bericht is geplaatst in B R A M M O S Z K O W I C Z / J A D V O C A A T, Bram Moszcowicz // Voor het Leven Geschorst !!, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Bram Moszcowicz is bézig met het Schrijven van een Boek..Beetje overbodig lijkt me..

  1. Glaswerk zegt:

    Als Moszkowicz het boek alsnog publiceert dan zal de lezer het uitermate voorzichtig moeten lezen, want één verkeerde vouw tijdens het omslaan van de pagina’s en je hebt een vrij sprekende vormfout waar je bekaaid mee vanaf komt.

  2. Mooi Mooi gezegd !! Vervormfraaide Jadvocaat van de Druivelse Maffia..Excuus dat ik het druk heb , dus ik hou het kort.. Bent U weer snel van mij af .. U sprak met een Duivels Swoord-munstenaar….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>