A C T U A L I T Y – Zag de Majesteit gisteren hélemaal niet zitten..

Zag de Majesteit gisteren hélemaal niet zitten..

The day after blijkt dat Maaiyesstijd op de troon voor Schutkleur ofwel Tong sûr Tong zat, en iedereen sprakeloos was, dat ze haar niet zagen zitten..Geert Wilders was gisteren Klaar wakker, en trok met een Scheef gezicht de Verbééttenheid van Gerda tot uitdrukking.. Diederik keek live mee naar een niet slaapverwekkend beeld van zijn alter lego die de steen der formatie wel zal doorstaan..
De twee hoofdrol -spelers in de Vorm-matie hebben het Kamp in een Bos opgezet, zodat er in de vorm matie en revorm-matie met vuur gespeeld mag worden. Maar Kawouter Bos en Hanky – Panky Kamp zullen het verspeelkwartiertje snel beëindigen,en de Twee Spartaans met De Droomeisende Billen Bloot er op los slaan, of er op afstraffen
Vandaag komen de kwartiermakers van Het Beminnenhof bij elkaar, om de Loftrompet op Mevrouw Gerdi Verbeet
uit en toe te zingen. Omfdat het C D A er op stond niet voor de Tweede Kamer uit de Kerk te zingen, zal het encore èn Koor me ing maal voor Lege Ridderzaal banken alsk Parfluimen in de oren klinken..

Daarna zullen de Bachianaliteiten van 51 -kamerleden en de nieuwe als Brailleanten in de oren van de verblinden tekenen..

Naar nu blijkt, bleek Jan Kees de Jager gister vertraagd te zijn doordat hij van de Oppositie een verkeerd Plof-koffer in zijn maag had gekregen. Dat Plofkoffertje van de Oppositie was voor het Komende te vormen Kabinet-niet bedoeld..

En nu we over gaan tot de One – orde van de dag, heb ik besloten de Badkuip van de Gemeente – Amsterdam aan de van Baerlestraat over te slaan.. Wat een armoe dat gebouw. En het reminiseert mij aan de armoe van vroeger toen de burger van het armste soort naar het badhuis van de gemeente moest, om zich te verschonen en juist daar haar en Badluis op liep .. Het Stedelijk Museum dat architectonisch door de Nieuwbouw van die Ontwerpers-familie gecrouweld, of wel in de verdrukking gezet wordt, is een disgrace, hoe mooi en Fantastisch het er ook van binnen uit ziet, Ik zal mijn Voet- en- Kunstlicht er niet op laten schijnen.. Bij mij gaat et licht juist uit, en om te voorkomen dat bij mij het Licht uit gaat, loop ik er met arrogantie aan voorbij..Dat zal nog een hele Kunst worden omdat vol te houden !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Mark Rutte, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>