A C T U A L I T Y- Verdachten van Carnaval Tilburg opgepakt die dachten Póóttige Kerels te zijn door iemand ..

Ja nu moet ik mij natuurlijk Correct gedragen !! Volgens de Wet! Maar omdat er natuurlijk verkiezingen zijn, ben ik Wijzer dan mijn Rechtse -onderbuik-gevolens.. Maar toch mogen ze die opgepakte Verdachten, met Balkje- en al Wel op hun Flikker geven!! Overdrachtelijk dan hè, alles volgens de regels.. Maar als ik het voor het zeggen heb, of had.. Toch eens morgen in het Stemhokje er over na- denken welke Politicus, ik Sémantsich op zijn Puntje Puntje wil geven..

Ja, nu moet ik mij natuurlijk Juridisch Correct gedragen..

Share
Dit bericht is geplaatst in C O C, Geen categorie, Justitie, Kabinet - niet, Mark Rutte en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>