A C T U A L I T Y – V V D en P v d A willen samen praten

V V D en P v d A willen samen praten. Lèkker Bézig?? Samen praten, dan versta je elkaar toch niet ! Schiet lekker op V er V ery  D  òm lijkt me dat..wordt de
P artij v an d e A – fwezigheid !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, Debat op 2, Geen categorie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – V V D en P v d A willen samen praten

  1. Glaswerk zegt:

    Heer Joshua, verkenners behoren op onderzoekende wijze in (radio)stilte mos te snuiven in het bos en géén gesprekken te voeren. De eerste misstap is al gemaakt in de deformatie van een regering.

  2. Joshua zegt:

    Geachte Heer van het betere Glasswerk, rinkel de Kinkel dus al nu in de Tent ! Maar U weet ik ben iedere Zondag in de Bossen, en daar snuif ik veel Inspiratie op. Inderdaad, daar ligt het Creatieve zaad voor het rapen van de W C D A – schandknapen.. Maar zal ik dan maar in Stilte van de Géén I D É É – V O M A T I E mij maar overgeven aan het Hoger belang van.. Gaarne Uw Mening !! U sprak met..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>