A C T U A L I T Y – U wordt verzocht niet meer naar het Leidseplein te gaan .. maar neem wel een..

Apple Leidseplein : Neem een Apple voor de Dorst mee, en hoe schrijf je Eye Phonétisch Vaaif? Apple wordt er in ieder geval Rij- ker van, Het is een soort w-rijen met een apparaat . Vroeger deed Sony dat met die Robot -hond. alweer 15 jaar geleden zag ik op een feestje , een dame met dat metale monster rondlopen. Want daar lusten de honden geen brood van, moest ze ‘m op tijd voederen..waarbij ze zich zelf zo vergat, dat ze haar zelf niet meer zag staan. En wij ook niet, want ze kwam al wat ‘magertjes over’. Zeg maar één Magere-brug te ver.. Het schijnt volgens sommigen op en bij Het leidseplein een Feestje te zijn, wat na Haren een Contaminatie -Minterminus is.. Het liegt er niet om, om een Lie-phone te bemachtigen.. En de grootste Contradictie is wel dat het allemaal niets-zeggende Fans zijn, die alleen maar Communicerende Vaten van Non-communicatief vermogen bezitten.. dus zodra ik maar aan dat woord van die Firma denk, in combinatie met Feestje ‘rij-zen mijn Haren te bergen!’..

Maar Starneth uit Denekamp slaat terug in Homeland A P P L E – New York , en laat ond geen Rad voor ogen draaien . Radsikidee wordt een kleine 1 9 0 meter hoog.. Zodat je vanuit de Rad nog net Nederland ziet liggen.. Dus zo kan het ook, vanuit de Hoogte op Nederland neer kijken , en dat door een Nederlands -bedrijf. De Nieuwe Eye-opener van London staat in Big City Apple.. Misschien is die stiekem wel de Opdrachtgever. Nou krijg ik van bepaalde ontspanning geen hoogte, omdt ik dat vaak als een Dieptepunt van horizon- vervuiling noem..Want wij kennen het Klappen van de Millieu-bewuste wieken.. en iedere kritiek daarop , zijn ze in de wiek geschoten.en hou je dar een Tick van The Dutch Mill over..

Ondertussen heeft Heineken weer met een Slag van the Dutch Mill een Heineken-tick uitgedeeld, en kunnen we toch niet zeggen dat wij Holl-anders op de Fles zijn. In Hihgnsight zie ik die Hansje Brinker met een Flesje in de dijk..om de Biervier in te dammen..Vandaar de Rij-kelijke doorstroming van het aanwezige vocht dat net zoals de
I PHone 5 op ieders lippen ligt…En als U mij vandaag niet kunt bereiken komt dat omdat ik gestoord wordt en ben ,omdat ik met mijzelf constant in gesprek ben.

In de Rij staan voor een A P P L E tje voor de Dorst

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>