A C T U A L I T Y – Studenten zetten Officier van Justitie voor S C H U T !!

Dus die Drie Jhoernalisten in Spé.. hebben geen mening !! Wat naar mijn Mening aanleiding geeft om ze niet te volgen, maar te vervolgen .. En daarna die Artikelen niet te lézen.. Wij zijn er niet om de Politie te helpen!! Krijg daar zeer erge Réminicenties van de Tweede Wereld – oorlog van ! Zouden ze dat damals dan ook hebben gezegd, of vòl-gehouden? Dat ze bij bepaalde situatie damals à la Heesters!! Zich er niet mee zouden bemoeien?

Dus die Drie Journalisten in Spé..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, S L AG - H A R E N en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>