A C T U A L I T Y – S A P – P E R – D E – F L A P ..

Volgens Journalisten was Y O L A N D E de S A P er al eerder Électoraal uit ge- Pèrst!! Brilliante Vrouw met Blik op oneindig, waardoor ze soms de Uomo-Sappiëns van de Tof -ík- Die Bi Bi’s niet ziet staan..

Volgens Journalisten is Yolande niet door

Share
Dit bericht is geplaatst in G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, Tofik Dibi, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – S A P – P E R – D E – F L A P ..

  1. Bart zegt:

    Sap? Briljant?
    Hahahahahaha!! :-) )

  2. Joshua zegt:

    Nou ja, Kijk ze heeft wel dat Kunduz – Hàkkoord met Spécht told you so in mekaar geflanst.. Je moet haar dus niet wég – Cijferen.. Wat de Kiezers terecht wel deden en uit Tactische overweging net zoals ik Tactisch gingen Stemmen.. Kijk op Tactisch -Analitisch -gebied schijnt ze Brilliant te zijn.. Maar Emphatisch gezien is het geen Mensne-Mens las en hoorde ik op de Reetdio!! En ook Poliniettici die geen binding met de Achterban – k hebben.. delven het Onderspit!! En sowieso wordt het écht eens tijd voor een Paar grote Blokken.. V V D heeft al een Blok!! aan het Been van De P v d A..jajaculatie..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>