A C T U A L I T Y – Oh Vér – ‘Leden van de Straten Generiaal…’

C D A doet onderzoek naar zondergang des wirklichkeit.. Of wel, ze bidden te weinig, ze smeken te weining, of éénvoudiger gezegd: Christus nog an toe ..W C D A is een Amnàchronisme van de werkelijkheid! Dus na deze uitslag kunnen ze het wel ‘geloven!!’ Haersma Buma’s het Manàna – toetje van Mona, die de werkelijke ‘Kleren van de Keijzer’ draagt.. En ‘behoed- of- voor-be-hoed je dan maar voor de Droomrede’, die in werkelijkheid ook al een Mànàna-chronisme van de werkelijke ‘Onze Taal is.. Vrij vertaald : Ziet Hare Kroonlucjteige Majestijd twee Bheren op de weg..Diederik en Mark. Die alle ‘Kontstietuut tuutioneel Vrijheden veroorloven’, om de Hoedster van de Samenleving met al haar Béja-Tricksen in een Glazen kooi van Jordaan koetsen te laten rond dwalen in oneindige ‘Eeenzaam maar niet alleen’ voor de Kroon z’n Kà te leven.. Over-leden van de Straten generaniaal , kan men vast stellen dat op de eerste rij de
H H éren van een gevallen Kabinet-niet Démissionaire Sinisters zitten. Die nog steeds geen plaats maken voor de Dames op de tweede en derde rij….De Vrouwlijke
‘l-Hoedders van de samen – beleving zijn een choersage voor de Opstekers van een Waxine-licht – léés: wakzien ik.

Ondertussen in de Trève-zaal zie ik al op de vierde rij het ‘Heen-en-weer -Wiegel-giechelen van de Gó-alitie’..Wat een Pak-van-mijn- No-Smoking Hart zal zijn..Buiten schuivelen de ‘Volendamse in klederdracht gehulde dames’ een zingen van het Wilhelmus aan, je kunt maar niet vroeg genoeg beginnen, ne buiten het Binnenhof, hangt de gewone Burger het al de Keel uit, dat de P V V D A als Kabinet niet wordt gevormd.. Na alle Pump e n d Sirkusstands komt à Hors dès Concours de eige overleven Monstradant van de C D A met een geheim-koffertje aan gekomen.. al weer dikker Jan kees? Maar in Het Koffertje zit niets onthullends, dan dat het een Plof-koffertje is, die als je’m open maakt van Politieke Kleur verschiet.. Jan Keest wat om zich heen, en murmelt binnensmonds : Mark laat me niet alleen, laat me niet alleen.. waar moet ik anders dan naar Griekenland heen.. En zo is er weer en dag van de
V O L K K L O R E verlopen Oh Neerlands Hope wanneer is dit soort Folklore van de Colere van de Leijzer Monatoetisch eens afgelopen?? Leve de Kroonninging Hoera Hoera ..

P S ; Omdat Onze Taal niet Langer het ‘Het Man – Daad bij het Woord heeft’, kan niemand die dit leest aan de Onverantwoordelijkheid van er boven- staan de verantwoordelijkheid onttrokken woorden !!

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, D W D D, Geen categorie, Griekenland, H E R O B R I N K M A N, J O B C O H E N, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Makkers Stáákt Uw W I L D E R S - Geráás.., Opiniepeiling, P v d A, R O N A L D P L A S T E R K, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.., Tofik Dibi, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>