A C T U A L I T Y – Laat U verkènnerend niet door Henk Kramp de Tent uit-lòkken

Ik heb de ‘Verkenner’ gezegd..!! Wat een Pathfinder,eh, padvinder! Formatie verdeeld in Twee – Kamp-en te vele vér-kenners-gezichten..Nu eens kijken of iederéén boven zich zelf kan ‘vooruit torenen’.Benieuwd hoe Kamp die twee uit de Verkenners – Kamp kan lokken! Mooi gezegde : “Dezelfde In- T E N T-ie om er uit te komen..” Maar er mag toch geen Tent op het binnenhof komen.. Of zouden ze de tent van Khadaffi gebruiken..En als alles mislukt kunnen ze de tent en Kamp wel opdoeken,, Of komt er een Koendouche Oefnoen kamp? En de P v d A is de Diederik- Sàm Sòmma van de V V D..

Om alle energie die er in gestoken wordt, worden ‘langdurig-gestraften’ in verzonnen-cellen gezet, zodat ze gratis een langdurige-bijdrage een enèrgie leveren.

Japan en China stoppen hun energie-in het verleden, en proberen voor elkaar voor de ‘opz-eilandjes’ niet onder te doen.

En in ‘Kééker-dòm van op’, dat Jan Petter een andere A G E N D – a bleek te zijn, en te hebben..Het woord ‘Wiet’ in het oosten van het land heeft een ‘wijd-en-zijd-begrip’, waar de collega’s geen begrip voor hebben..en een colléga
‘k-wiet’ raken op zo’n manier.. Maar ja, agenten zijn geen “Schóót – hondjes blijkt maar weer zonder vooruit te lopen op het recherche-onderzoek..Want daar moet je nooit een “Voor-schot”op nemen..

Ik wens U allen een Verkènnerend -weekend namens Henk van der Kramp, wanneer gaat die man nou eens een inbeurgerings-curses Nééderlands leren? Oh, ben weg !!

Share
Dit bericht is geplaatst in C U T S H U I S - Catshuis, Debat op 2, Geen categorie, Mark Rutte, Totaal Nieuw Gezicht..., Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>