A C T U A L I T Y – H K H Béatrix leest voor uit eigen werk dat door Kabinet niet is geschreven

Zie een lakei met een Steek-onder-water! Maxima maakt Reclame voor Paars-kabinèt-niet . En ben benieuwd naar de Steek-houdende argumenten van de Troonrede.! Luiste op T V naar HermanPleijchtige Commentaar.. en zie een Preliner koets, waar als ik het goed hoor Koeterwaals wordt gesproken.. Dat kun je wel aan Weled Heer Professor van de Rampen-plannen over laten.. Benieuwd wanneer hij het Konigsdrama in Spé als Ramp – Hors dès Concour- gaat onderzoeken..Béatrix arriveert bij Tweede Kamer, en zo te zien zit het er Dik in dat ze ruim 3 2 jaar aan het Bewindst is.. Koningin draagt een Tong – sûr Ton van de Ztel waar op ze zit..

2 0 0 jaar Koninkrijk 1 8 1 3 Prins Willem Frederik Koning Willem I.. Zo te zien aan haar Hoed gaat het het haar of de Economie toch voor de Wind, of waait het Démissionaire Kraakbinet met alle Winden mee!!
Op de eerste Rij van de Sinisters sprteekt hare Kloeke Moeder de Verliezende Sinisters Criticasterlijk toe!
De Nó – Men – Clatura kijkt in alle Opsteltenis met een Macho-blik van tevredenheid.

Het Ta-Lente-Hakkoord komt onder de Drie Procent, wat Hare Majesteit alleen al aan Krente uit de Krooninklijke pap per 24 Uur krijgt..

Koningin begint te stotteren, en herneemt zich. Ben nog verbaasd dat ze na la die jaren het nog uit haar Kroninklijke Keel krijgt..Want als ik zo’n Strottenhoofd had, had ik me al lang overgegeven aan een gevoel dat het mij de sstrot uit kwam.

Haar Hoed als Krooninklijk Hoofddeksel doet me denken aan die Zaadlovbbeb uit het bos van de Lage Vuursche waar Kasteel Drakesteijn ligt.

De Toverheid-financiën is in goede Handen, zolang Jan Kees mmaar op Persoonlijke Titel kan deelnem aan het nieuw te vormen Kraakbinet.

In een Camerabeeld zie ik Lubber Korthals Altes, Tjeenk Willink, en nog vele ex -Premiers en Ministers uit
Rechts – C D É-ale Kabinetten.Duidelijk een Statement aan de Toekomstige Kabinetten en géneraties.

Béatrix vraagt om Kracht en Gods Zegen Hoera Hoera Hoera Hoeraadt U het Leve de Kroonniging !!

Ik hou me verder even Koets eh Koets, die ik voor geen Goud zou willen Missen………………………………..

Share
Dit bericht is geplaatst in Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>