A C T U A L I T Y – H A R E N : Er gaat niets boven Groningen maar door Uitsraling groeit er weer hoop bij Diederik Samsoms’ kaalslag…

De beste reclame-tekst blijft : “Er gaat niets bóven Groningen!!” Sindsdien wordt dat vaker tegen ze gebruikt, dan dat de Trams daar op tijd gaan rijden.. En nu trappen ze elkaar ook nog in de na-trap en gaat de Gemeente Groningen op de T- R È M staan… De onderhandelingen worden vandaag op de T – ram-poline voort-gezet ! Dan valt het wel mee…

Wat niet mee viel was, dat er gisteravond meer stenen over het veld en de straat vlogen dan bàllen.. Terwijl A H nu zelfs in de Food-vakken Foodbàllen heeft liggen.. Nog nooit zoveel ‘bàlllen’ in de overlevingsmiddelen-vak zien liggen.. Dat noemen we nog eens vàk-idioten wat in het engels ‘Fuck-idiots worden genoemd. En Vak-idioten-supporters met hun Verspreek-koren, moet een Levens lange ‘spreek-en-lééfverbod opgelegd krijgen..’ Daaar moet je geen gras over laten groeien. En in de Vaart der Sylviaanse Volkeren, moet je net als van der Vaart een Lastpost -adres in Cypres nemen , en dat ‘Tuig’ daarna toe sturen..Valt er een hele ‘belasting’van je af..

Nee dan gaat het met beide -partijen die opeens voor elkaar ‘voor-bestemd’ lijken te zijn qua ‘voor- en- tussenspel béter. Als Alternaaitief voor de ‘Buma-Buma-partij en ter ver-rechtse -zijde de Play véé-bééërs’, zullen de V V D
en de Pee Véé D é e á á á ërs…fruzieëren in de P V V D A . Waardoor er in onze Verrèchtstaat er maar één Démogratische Partij over blijft. En zo hoort het ook zei Wim Sonneveld 40 jaar geleden..Zeg maar Ja tegen het Leven , ja tegen het leven, van je Amen en je Gloria hoezee je dat ook al weer ? W C D A : tot de volgende keer !!

Ondertussen wordt het Bij-klussen van de begroting uitgebreid, want anders komt dat nooit voor mekaar voordat de eerste Trem in Groningen rijdt rond. De Minister-post van Hard-leers voor Dimmigratie wordt Grensverleggend over boord van de Grenzeloze -Minternet-niet-verbindingen gelegd. Waardoor de ‘grenzeloze-bew-ondering voor een niet bestaand -kabinètniet nog nooit is vertoond.. De Ontwikkelingen in de Whondrhandelingen verlopen zo goed, dat er bij Diederik Samsom de Haren-groei behoorlijk is aangegroeid.. Terwijl er net zoals in Groningen bij Diederik Samsom jaren lang niets boven zijn hoofd groeide.. Kern-achtig – gezegd.. : Dankzij Diederik Samsom is er eindelijk een Vooruit-straling van D 6 6 te bespeuren.. En Spèchtold en Roemer verheffen het Glas van Half vol
half leeg…tijdens het nakijken ! Stond er bij en kéék er na !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Debat op 2, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, Geen categorie, Groen Links / G L / Yolande Sap, Justitie, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Ontwikkelingshulp / Ontwikkel i n k s Hulp, P v d A, Tweede Kamer - Wandelgangen, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>