A C T U A L I T Y – Gute Morgen Freunde dankzij Radio1 ist es wieder Zeit zu gehen…

Fout Spotje waar Roemer als Führer wordt gekèn-schèrtst. “L I N K S – R E C H T S !!” The beide “R” ‘s zijn in de maand. The Rolls Roodses van de Politiek trekken dankzij de 1 3 0 Km op.. Zodat ze door die snelheid de Kiezer voor-bij-scheuren of over ‘t Hoofd zien

Wie ook de Juridische Mein-eed kanten over ‘t hoofd zagen, worden vandaag “Fijntjes” door-ge-zaagd over die explosieve mijn..
Hans Westenberg en Hans Kalbfleisch worden nu Juridisch een P O O T uitgedraaid, waar beiden van alles af weten.Het O M heeft Ge-gronde reden via het afluisteren van, om beide Heren voorgoed op de Parkeer-gronden van de Familie Poot voor goed uit te draaien..

Ondertussen draaien wij alles rustig door wat er teveel aan Verkiezings-aandacht door de Ehter vliegt.Damsom e n d Die L IE lala, hebben de juiste ‘toon’ gevonden om Emile Roemer Électoranaal de Nek om te draaien. En op 12 Septemeber wordt de Nekslag te-gebracht. Het wordt “Bloederig” rood, zolang Links maar iet aan de Macht komt.

Vandaar Het Radio-spotje op Radio 1 : Links – Rechts. waarvan ik me af vraag of daar wel goed is over nagedacht..Ik kreeg er vanmorgen , zojuist een vomiterende – bij -smaak van Bruinhemden bij. Alsof dat de Bedoeling is van een On-partijdige 1 – Zender..Je kunt ‘m natuurlijk de Knòp omdraaien..Zoals die Chique J- Advocaat van de Herengracht..Maar ik ga voortaan met één oor mij te luisteren leggen, en roep : Gute Nacht Freunden es ist wieder Zeit zu Gehen , wass ich nog zu zagen hätte dauert nür eine Bla Bla Rette und eine Philip Glass im stehen.. Gute M O rgen : met O oog op M orgen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Debat op 2, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, Groen Links / G L / Yolande Sap, Justitie, Kabinetsbegroting, Lijststrekkerschap - C D A, Mark Rutte, Opiniepeiling, Opstand in Achterban - C D A, P v d A, Verkieszingen, Y O L A N D E van der S A P per-de-Flap en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>