A C T U A L I T Y – Draagvlak en Traagvlak..

Er lijkt een draagvlak te groeien tussen P vd A  en de V V D ! Als het maar niet ondraaglijk vlak wordt, hoor ik de Criticasters al zeggen.. En de S P mag als Kortsluiting de Rits-sluiting worden, omdat ze natuurlijk de Lul worden, in het Kaartenhuis, die terug bij af als een Kaartenhuis in stort. Wie geld heeft is natuurlijk lid van die Partij, en wie niet moet zich natuurlijk Socianihilistisch laten gelden.. Dus de Twee partijen met een verschillend D N A –
D e N ieuwe A nder houden zich Néélèctoaraal in evennicht..maar ja, als de wakkere krant van neeanderetaal uitslaat, en rechtsomSamsom wel ziet zitten.. dan wordt het toch weer tijd dat ik overloop naar de Gehalveerde Door-midden Partij.. van..En Wie-gel in zijn naam heeft staan laat zich natuurlijk niet Hansen-dansen dus Orakel-kakelt het nog wel een tijdje door. En, o ja,met de ‘gel van Wie’ zal het uiteindelijk wel over een lange periode worden uitgesmeerd.
Maar hoedje voor verdere tegenslagen, want de ‘Voor-be-hoedjes’ voor de Derde Dins-prinsjesdag in September, is natuurlijk op zo’n dag een Prékontservatief begrip. En volgens Onze Taal heeft Hare Maai- Yess – tijd haar Langste dag zo langzamerhand wel gehad!Zodat ik haar Troonredelijkheid traag door oneindig laag land van de Oppositie zie gaan. Dus denkend aan Holland zie ik brede klierivieren traag door  oneindig vraagland gaan.Rijen Domdenkende Popujopulieren in de Einder van de Toekomst staan.. En Dichter op Dichter vragen wij, of dit alles nog wel te rijmen valt met de Werkelijke Démocratie.. Was gisteren bij Engelse vrienden, die net zoals ik de Nederlandse Verkiezingen Ridiculous vonden,, Absolutely.. The Piraten – party .. Are the Crazy here? En dan na de Verkiezinge all thos Hollow Promises.. En zo denk ik daar ook over. Heb nog op aandringen van vriendinnen wel gestemd.. maar echt .. V V D to P v d A ‘s ‘s ‘s in één Kabinèt niet zal het wel worden.. En nu gaan we gewoon weer door met Hanssen-dansen en herhaling van zetten..  Tja, Démocratie … mot er nog eens goed Sémanthéologiesch over nadenken….
Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, Nieuwe Fractie - Voorzitter P C D A !! Diederik S A M S O N !!, Nieuwsuur, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>