A C T U A L I T Y – D e N é A nder vertaler van dit Onderzoek is het spoor nog steeds Bijster

 
D-e
N-ee
A-nder- vertaler van dat onderzoek wordt natuurlijk een ‘Vaatstraat van schuld-gevoel’ .Benieuwd wie er straks zijn handen in ónschuld kan wassen? Maar dat zal ze in het Vaticaan worst wézùh,want de Butlers van de Pausaliteit, heeft heel wat keren in de schmiechtstoel op-gebiecht, dat niet hij de Kleren van de Keizer, maar Julius Caesar . de kleren van Jezas draagde.En voor de Kontinuiteit boog hij de Achter-kont van het gelijk aan de Benenichtdùs aan Het recht en ook het aan-recht zal op het Altaar niet aan de naakte Waarheid  ontkomen.. Onder een nakend oog aan het Kruis van de ‘Gheilige Heer’, die altoos voor iederéén met het Kruisverhoor achter gesloten kamerheer deuren, werd verhoord , zal het Gerecht Koud opgediend worden.. En de Dienst-knicht Barbertje zal ook deze keer weer Judassiaans hangen.. En zo zal na D NA van Marianne Vaatstra , ook het D N A van de Vrouw van Jéé-zùs-en-zo worden onderzocht. Ook al geeft het Vaticaan toe dat de échtheid van dat Payrus-stukje net zo vals is als al die onderdanige Knichten in het Vaticaan!!
 
Van geheel andere orde is dat de N S eindelijk te laat -nog-net-op-tijd met een behoorlijke Sprinter naar de reizigers luistert. Want die hadden massaal tegen de N o – S  érieuze N S gezegd, en ‘Plein Publique’ : N S : Je kunt de W C – pot op.. En om t e voorkomen dat ze dat One-beleid zouden doortrekken, hebben ze hun mond gespoeld de woorden in -getrokken en fatsoenlijke Toilet-potten besteld.
 
En in Arnhem hebben ze D e N atioanale A anwezigheid van Projext X en Nix-feest in een sneltreinvaart op Dood – spoor laten uitrangeren.. Want soms moet je als T- Overheid een snelle en strenge Wissel op je Feestjes-beleid nemen..
 
En als alles nu rustig blijft kunnen we eindelijk eens de A K O – Literatuurprijs - kandidaten door nemen Die Jéézias van Aartsen heeft samen gesteld..
 
1 : Stephan Enter     – Grip
2 : Arnon Grunberg  – De man zonder Ziekte
3 : Peter Terrin         – Post Mortem
4 : Mensje v Keulen  – Liefde heeft geen Hersens
5 : Elvis Peeters       – Dinsdag
6 : Anton Valens      - Het Boek Ont
 
Maar als U dit allemaal niet Spannend genoeg is , heb ik nog wel een Llink voor U!! Wel Link om er naar toe te gaan. Kijken.. Maar het zat na M A S H   – E N D – Suïcide is Painless er wel in, dat het een keer zou gaan gebeuren.. als het U al  niet eerder  door Het Hoofd schoot, dat U het al eens eerder had gezien, of er zelf over na-gedacht..Ook al ben je de ‘One – Hope’ nabij.. En roep je Fuck-Foxua -You .. zet die plaat in je hoofd uit en die andere plaat For the Record aan of op.. Don’t do it!! Ga voor die Denkbeeldige -Spieghel van jezelf staan. Of kijk diep inde de Ogen en de Ziel van je spieghel-en-evenbeeld!! En zeg: Hé Hallo Eikel- Klootzak : ik ga voor jou niet uit het raam springen..en zeker niet voor de Trein, want dan verknàl – knàl je het voor je  leven van die Conducteur.. Dus Trek aan de Nood- en Noot-rem..Want als ze het per ongeluk wel Live uitzenden.. F O X – F U C K – Y O U !!
is het niet voor Herhaling vatbaar.. dus hou je Hersens er  bij, voor dat je aan je Dood als Doel voorbij schiet ..Want daarna is Het Leven niet voor Herhaling meer vatbaar en Doodzonde !!
Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>