A C T U A L I T Y – Chinéézen en Jà- pàn pànners azen op Eiland Curacao ciao!

Politici wanen zich soms op een Eiland van vanzèlf-overschatting ! Cura : Cura- zout- op- de- wonde van Gerrit Schotte en de Koe- ver-neur in mineur.. Kunnen we niet de Chinézen en Japanners er op afsturen.. Die kopen het met een bewapend Cônflict om niks af..Een soort Eiland – Abortus.. die zichzelf van de politieke réaliteit afdrijft.. Maar ja, Politiek is meestal overdreven.. zéker als je in de No-pinie-peiling voor de verkiezingen op 38 zetels staat..
Its a Mess in de Ruck naar ter-linker-zijde van.. de Door-midden- matige -néélèctoraten..Mark en Diederikkestikke staan samen met de Rug tegen de muur..En worden beroofd van De Criminimalisatie van de Tééffes niet uit te schakelen -agressie, bij ongeoorloofde Inbeúk : U overvalt mij er mee!!..Is er ook radio-stilte voor Criminuélen?
En bij C D A zijn ze al hélemaal de weg en zéker de Kruisweg tot lijden kwijt..

De Politiek blijft ook bij Buitenhof niet buitenschòtte , door de aanwezigheid van Warnon Grünberg, die zich als een journalistiek Bermbom verschanst in ieder sémantische af-of -overweging om de kanon-columns op ons in de V K af te schieten.. Het Slimste jongetje van de Classe – apart . die danzkzij zijn Blikveld van min of plus 4 een Bril – jante inkijk in onze maatschappij van leer trekt. Als een Litéraire Mis – zaal van luisteraars en lézende kijkers, Reflecteert hij de energetisch – Litéraire Vèr-zonnen-panelen op ons af !! Hij denkt de woorden als ontploffende letters, die kraak-hèlder uit zijn Bouche komen.. Wat weer niks met George Bush of Obàm Bàm Bàma te maken heeft.. En zeker niet me t s-Mitt k-Romney uit Krommenie te maken heeft.. Tis natuurlijk een hele Belasting om je Freenanciële Mhomonen-huishouding met zoveel kinderen die niet aan de vanzelfkant van de maatschappij staan in stand en -op-staand van de Zwartmakerij te houden.. Nog 5 weken te gaan en we zullen het weten hoe snel we Mitt Romney of Obàm Bàm Bàmma kunnen vergeten..

Ik sla maar een Ryder-slag.. want hoor zojuist dat de Europeanen tegen over Amerika behoorlijk van slag zijn. Maar ja , Europeanen hebben wel meer op de laatste dag de Amerikanen veryderd – léés verraderd, of te wel verraden..En dan zaten ze behoorlijk inde putt, En de Amerikaanse Captain schijnt Tiger tot twee keer toe tot aan het Putt-je uit het team te hebben gehaald.. How deep you can get.. Het Leven is ook voor Golfers soms een Bàll – let-me-go à Gó Gó for it!!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Opiniepeiling, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>