A C T U A L I T Y – Carréét-goed-débat – Shoe Ellen – RomanPolanski

Dat was een C A R R É É T -goed géén Idéébat..En wat zeggen de Grieken tegen die Ruttenier :
‘Kalisperma – Kali-valse-Niechtta.’ Wij zijn niet langer Uw Dinar! En Heer Olie Dom B. Bommel zei het al : Geld speelt geen rol.. Alleen die de électoranale Politieke Hoofdrol speelt in de Soap-serie van Carré en alle R-T-Sue Ellen .. Vertel es…? Dallas? Oh nee hé . Was Sue Ellen – Dallas gisteravond terug? Oh, wat Oliedom om dan zo’n Debat te Organiseren. Benieuwd wie daar Debat aan is? Vast J R. J R?. Ja ha, Jenny Roemer.En reken maar als
J R zich met een Campagne bemoeit!! Dus heeft geen Mauriche De Hond Gekeken -gisteravond Benieuwd als
De Uur van de Waarheid op 12 september er aan komt..Over Uur van gesproken..

Ik viel bij Debat gisteravond in slaap en werd precies wakker bij het programma van Uur van de Wolf! anderhalf Uur lang de échte Ghetto-blaster- desaster van Roman Polanski !Niet te Filmen zo’n Levens-drama met synchroon-lopende Drama’s van zijn Moeder en Sharon Tate in zijn Leven.. The Repulsion die als een Mes door het Leven schneid.. En een zwanger vrouw – twee- zwanger vrouwen die tegelijkertijd zouden – bevallen..Opname Rosemary’s Baby – Mia Farrow en pregnancy van Sharon Stone waren in 1 9 6 8.. Ik was in 1 9 6 9 in and around Lost Angelost.. En herinner me nog Vividly the Woodstock crazyness , The Flower-power Musical Hair tijd. En ik was net een maand terug, toen Sharon Stone en vijf anderen beest-achtig werden vermoord. Wat me van gisteravond in die prachtige Documentaire overbleef, was de Kracht of a Holocaust-survivor, hoe Polanski over het verdriet wat’m het meest bij -bleef en raakte toch Sharon Stone-massacre in Los Angelos was. Terwijl het sowieso een Miracle is , als je in Krakau- Warsaw als Joodse Jongen de oorlog überhaupt overleefde..Dus kijk terug bij Uitzending gemist.. its a Lesson in History ..

Nog maar zes dagen te gaan, en we kunnen weer over gaan tot de One – Orde van de dag.. En kunnen we tegen alle Loosers Dag Dag zeggen. En als ze die Dàg – Dàg niew zien zitten, de Há Há Poliniettici, kunnen we ze gelukkig weer hopelijk vier jaar overslaan tot de One-orde van de Dàg Dàg.. En veel Suck-sex , eh succes bij het Gruttenieren-spel om te overleven of U staande te houden.. in de Waan van de
C À R R É É T goeie dag. Dag Dag !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Hero Drink B R I N K M A N, Justitie, Kabinet - niet, Lijststrekkerschap - C D A, Mark Rutte, Nieuwsuur, Tweede Kamer - Wandelgangen, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>