A C T U A L I T Y – Carolien Tensen en de Zaadwerkelijke Vader-daders zijn soms niet te Filmen

Heerlijke Miss-communicatiein Haren. De beer is los, en de stier ook.. Niemand verveelt zich stierlijk, alleen als je het te Bontekoeïerig hebt gemaakt, word je nadat je de M E de weg naar Van – Slag – Haren hebt gewezen, alsnog gearresteerd!

Maar in Limbourg woont een Bonte Koe die de Zaadwerkelijke Sperma-optant van minstens 8 6 -naakt-geslachten is. En die hoeven niet naar Carolien Intense toe om op zoek te gaan naar de Zaad-werkelijke vader. En een Spijt-optant zal ie ook nooit worden.. En boer zoekt via N C R V voor K R O N-iet C- hristelijke V- rouw.
En voor Mís-dadiger die er te laat achter komt dat de Bewoners niet Mís zijn, waar niets Mís mee is, wordt door Naast-bestaanden een Mís buiten de Kerk opgedragen..Het ouderwetse woord ‘Loontje komt om zijn Boontje’ , komt nog steeds uit. Een de ‘Boon nus’ kan de dader, die nu op het Kerkhof van zijn geweten ligt, wel vergeten..

Ben benieuwd wanneer de Verkiezingen in Nééderland worden gestolen..En gisteravond, voelde een man en een dame zich door de Tweede Kamer bestolen..Maar Mevrouw , hoe heet ze ook al weer O ja, mevrouw Anouchka van Miltenburg , zou ze ook Milt tegen Mark zijn? bestoolde het om een ‘verwijf-twijfelde heer er aan over te houden’, toen ze te hoog van de Kamerstoel blies. En Mariëtte Hamerde er nog zo op los, om op de P vd A te stemmen, maar ja in de Politiek gaan de ‘Baten van Toverleg’ voor de Werkeljkheid uit.

Sinds afgelopen Vrijdag is de Werkelijkheid van Feestboek tot een Rauw-dauwboek verworden..Bij het woord Feestje in Google gaan op Google -Earth alle Alarmbellen rinkelen de Kinkelen. In Den Haag is dan alles Opstelten, en de Kerncentrales bij Worssele beginnen spontaan te verschmelten ot een overbestraalde Gemeenheidsworst. Iederéén begint op elkaar te kankeren , wat als Medicijn hélemaal bedonderstraald wordt, als je de ‘Medischer’- Bulletins’ mag geloven..

Kernachtig gezegd..: Het is een zooitje.. 8 6 Hanonieme insiéme opgewekte ‘Houbiaanse Wéés-kinderen’ maar gerust : In Spèrmá de Détails in ‘Kots we Trust’.. Carolien Tensen zoekt een Bij-baantje voor op Zaad-ter-dàg dag
met het ‘Bij -de-handje’ kan ze zeggen..En 8 6 enveloppes voor noppes met D N A-résultaat kunnen Résoluut in de Sperma-emmer. Het is ook daad-zaad-werkelijk dweilen -en-geilen met de Kraam open..
Ik zie het al over 15 à 20 jaar met Familie-kringen zonder familiewapen onder de ogen, zoekend naar wat Psychel-ogen.. maar ook hier ligt dan tegen die tijd de Zaadwerkelijke Vader op het Kerkhof.. G * D nog an toe soms weet ik niet waar ik het zoeken moet..: “Alle B al-lùllen verzamelen!”…

communicatieapparatuur-liet-politie-haren-in-steek-.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>