A C T U A L I T Y – Z O M E R – G A S T E N Als Hoofdpijn Dossier

Zomergasten als Hoofd-pijn-dossier of zat  de B V D van Krooningshuis er achter? Jo lande achter de Schermen tijdens uitzending

Share
Dit bericht is geplaatst in Z O M E R G A S T E N en getagd , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – Z O M E R – G A S T E N Als Hoofdpijn Dossier

 1. Bart zegt:

  Ik had me al voorgenomen niet meer te kijken, en ging zitten voor de avondsessie van de Olympische Spelen.
  Omdat er rond kwart over 8 even niet veel aktie daar was, zapte ik een paar keer naar Ned 2, waar ik tot mijn verrassing in ieder geval een goede zomergast zag – voor het eerst dit jaar, wat mij betreft.
  Jammer dat ze ziek werd, ze was honderd keer interessanter dan Vrienten en Wertheim bij elkaar…

 2. Joshua zegt:

  Tja, dat was gisteren merkwaardig.. ze schmolt al voor en op de Buis.. met Tissues en Interessante IS S U E S.. Maar opeens was het haar teveel.. Jammer, was echt interessant.. Maar ze komt op een aparte Avond terug.. En Liedewij Edelkoort is ook vlgs mij interessant.. De Grote Lady van de Denktanks..

  En zaterdag sprak ik vriendin die Micha Wertheim zaterdagmiddag had gezien Herhaling.. Voor haar wel voor Herhaling Vatbaar !! Alleen eerste stuk had ze niet gezien toen iederéén af haakt..Maar andere vriendin en ik zette na tien minuten de
  T V uit !! Dus gisteravond werd Zomergasten een Hoofd-pijn-dossier !!

 3. Bart zegt:

  Ja, een onverwacht boeiende gast, vond ik ook dus…zonet las ik, dat ze moeite gaan doen om een her-uitzending te plannen – en terecht, eindelijk weer eens een mooie zomergast, die dus helaas hoofdpijngast werd…

  Over die Wertheim blijf ik uitgesproken, ik heb de hele uitzending gezien, juist om te voorkomen dat ‘ze’ later zouden zeggen: ja maar je hebt het interessante juist gemist… ;-)
  Ik vind en vond het een prul, waardeloos, echt, die Wertheim, haha!

 4. Joshua zegt:

  Ik vind die Wertheim écht sowieso hélemaal drie keer niks, zo’n Semi-Intellectueel die met zich zelf overhoop ligt, en in de uitzending zich zelf als Cabaretier ontkent.. Maar ja, vriendin vond ‘m geweldig!! En enkel andere mensen op Twitter die ik hoog heb zitten, vonden ‘m ook fantastisch.. Ik was binnen tien Minuten weg van hem, Eh , oh sorry ik was na tien minuten in slaap gevallen.. Groet á Vous Joshua

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>