A C T U A L I T Y – Ver Kíes Zingen boven Stèmmen…

Blá Blá Blá Blá Blá Bladzijde van gisteravond snel omslaan!! Ver Kíes Zingen boven Stèmmen.. Zo te lezen en te horen was de Stemming onde de Ha Ha Poliníettici weer behoorlijk ontstemd . En die Twee die niet van vandaag morgen of gisteren waren, werd het Cutshuis weer even van stal gehaald.. De Pakken die de H H Poliniettici aan hadden , waren qua stof tot gesprek zo geformeerd, dat ze wel tegen een Débattaal-Stootje konden..Uit Publiekelijke Peilingen was Die de Rikste Persoon de beste Diebeett er tenminste door heen..5 1 %. Roemer haalde maar 6 % , en bij sommigen 20% . Uitgerekend degeen die het hoogst in de Peilingen staat krijgt een Low Profile. Als je geschoren wordt moet je je gedijst houden.. want in het laatste Debat zal ie wel met Tomaten gaan gooien.. Dat laatste Debat is er voor mij na het eerste Debat al geweest. Ik hou het voor gezien: “Herhaling van zetten!”. Terug komen op niet eerder gedane ‘Beloften!’. waar heb ik dat allemaal eerder gehoord..Ben ik nou zo Dóófstom? Of zijn de Ha Ha Poliníettici nou zo Hard-horend, omdat ze zichzelf in de Debatten overschreeuwen? Joh, dan zapp je toch naar een andere zender ?

Oh ja, zg2012 was er ook nog…. met Adriaan van discussie. De Flijdeltuitende – Kwedel-figurant, die opeens ontboezemde dat ie Zong.. Omdat ie Figurant bij de Opera in de eind jaren zestig -zeventig was geweest. en daar door is gaan zingen. Nou was ik toevallig ook daar Figurant, en deze Figurantèsque Oliebol – zo zag ie er ongeveer uit, was toen al behoorlijk Arrogant. Zong alleen, ja alléén onder de Douche!1 Hoe weet ik dit zo goed? Omdat de Manlijke Figuranten allemaal samen onder de Douche gingen..Alleen Den Edele Figuurquarante Heer voelde zich om da naakte Waarheid te zeggen : “Daar ver boven verheven!” En alleen daar hoorde wij hem zingen, nou zingen? . Meer Gillende Keukenmeiden – geluidjes..Heeft ook jaren als Verkoopster bij de A K O in de Leidsestraat achter de Kassa gestaan, De A KO .. Ja, die zaak waar de Intellectuele bovenlaag tussen de Frei Niederland de Roddelbladen mee namen.. en nu neemt Adriaan van Discussie geen Blad meer voor de mond . Hij bladdert nu uit eigen werk…..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C U T S H U I S - Catshuis, G E E R T W I L D E R S, Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Nieuwsuur, P v d A, Verkieszingen, Verkiezingen na de Zomer, Z O M E R G A S T E N en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>