A C T U A L I T Y – Vannacht gedroned van …

Vier us een Feestje, als je met 9 – 2 De Hockey-knuppel in het hoenderhok van de Engelsen gooit. Terwijl Martina met de Atlethische Hakken over de Sloot sprong, en U S A – I N de Dubble B O L T scoort.. de Beach Volleybal team hapt naar adem en zand, waar ze zich in stuk bijten.. Nèt – niet. Ben benieuwd wat vandaag de Golden Rule van de Olympische gedachten wordt.

Maar er is er vandaag maar één die alle Media-aandacht op zich gericht weet, en vanmiddag in Z E I S T aan Louis van ‘s – G A A L vergroting doet, en dat is , ja wie was dat ook al weer, ben ik nou zo dom, Of U die het weet zo Slim..Reken maar dat Louis weer hoog van de T U R N spreekt, en heerlijk in Spagaat gaat..

eerste-persconferentie-bondscoach-van-gaal-in-zeist.html

Nog Drie dagen te gaan, en dan is dit allemaal weer voor bij.. Kunnen we ons gaan ergeren aan de échte Sport-mannen die naast hun schoenen van de verbeelding lopen.. Want een echte Hollandse Voetballer heeft al gewonnen, voordat de wedstrijd is gespeeld. En het gras zal altijd groener zijn aan de andere kant van de Mark Heuvel. Daar weet de Zoon van, van die Andere Heuvel alles van.. We zullen zien, wie er wel of geen gras over laat groeien..

Verder ben ik blij, dat eh onze Straat- S I C K – cretaris niet schippert en op haar schreden van de Jadfietsraad terug komt, en alle Déviaties en Dévianten, wat ik volgens sommige ben, vergoedt..

Want ik had vannacht in mijn A D – R E M – Slaap opeens een D R O N E in mijn Hoofd, die de Hoofd-oorzaak van mijn Hersen-pan in beeld bracht. Want in “the Dark Night Rises” van James Holmes Ging mijn Drone vannacht Scannend door mijn Onderbewuste. En gelukkig bleek ik dus niet zo gestoord te zijn als sommige Dévianten z g n vrienden van mij bleken te veronderstellen. Dus zo’n B A D M A N ben ik nou ok weer niet..

bioscoopschutter-colorado-geestelijk-ziek.html

En O ja, er schijnt een nieuw ‘Olympisch Virus’ opgedoken te zijn dat wij allemaal last hebben van Plakjes!!
Waar de G G D de Grote Gemen Déler tot na Zondag nog geen onbesmettelijke oplossing voor heeft.

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, Geen categorie, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Vannacht gedroned van …

 1. Bart zegt:

  Net als die keer dat PSV zo nodig met 10-0 over Feijenoord heen moest walsen, vond ik het niet erg sportief van de hockeyers, dat ze de tegenstanders zo onnodig vernederden.
  Gek genoeg hoor ik daar niemand over, zal wel aan mij liggen… :-)

  De doelstelling van Hendriks, het aantal medailles van Beijing plus één, is in ieder geval nu al gehaald, en zelfs overschreden. Ik had nooit gedacht dat dat zou lukken, moet ik toegeven. Vooral met dank aan de zwemsters, de judoka’s en de paarden, Anky kan tevreden nahinniken… ;-)

  Tot zover mijn Olympische gedachten, ik groet u,

  Bartholomeus

 2. Joshua zegt:

  Goeden Morgen Bart, heb net engelse krant T I M E S door genomen van gisteren.. En daar las ik dat de Engelse Hockey-trainer The D U T C H and D U T C H door kende!! Hij had bij H C en nog een C geloof ik in Den Haag gespeeld..

  Maar Bart : Een Golden Rule by The Olympics is: “Meedoen is belangrijker dan winnen.” En als je daar niet naar luistert krijg je een Vuistslag onder de Sportiefste in je maag !!

  Ik wens U vandag nog veel Plak -genot..

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>