A C T U A L I T Y – T U R K I S H – D I E – L A A I T weer op

Turkishdielaait weer op na bedreigingen … in schril Kont trast met dat feest in Paradiso waar gezien de Beelden in Het Parool veel R U I G E R aan toe gaat.. Ik zou dus zeggen : Flíkker lékker op naar je eigen land als je de Vrijheid van Geen Meninigs-uiting niet bevalt !! Ken sowieso al een paar Écht Turkse Manne die er Turkish D E L I G H T van Lusten!! Keurig zijn getrouwd !! De Hypocrisie van de jaren Vijftig of de Middel – Eeuwen zijn weer terug !! Word Tijd voor H O M O ‘s , om eens als één Lange S L A N G Achter mekaar te gaan staan !! Lijkt me een Reet goed Idéé……………………

Turkish

Share
Dit bericht is geplaatst in C O C, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>