A C T U A L I T Y – Stemming zit er al goed in .. Niet te geloven

Stemming zit er al goed in niet te geloven.. Niet te Gelóven !!  Ik stém nergens .. Ik geloof het wel deze keer.. Ik ga ook niet Op de G * D van de S P -Tomaten vereniging stèmmen.. Ik ga eens Afstèmmen op mijzelf. Ver kíes -zingen boven Stemmen.. met G*ddelijke -Engelen-geduld strijk ik Lucifèr tegen de Haren in , en brand ik Empyromanisch het hele Sélectoranale – Verkíeszings-systeem af.. De Goedlachse P-Rutte-nier van de Sexlexionele Kruitdeniersvereniging , die zijn ge-bed-aardheid nog in de Voorraads-kast  houdt. De Crhypocrisie van de Neven en Nichtten-vereniging binnen de Kerk van de Poliniettici, is niet om naar huis te schrijven.. Dus wij roepen in koor : Do I’ve to say more??  Stèmmen doe je maar in je eigen Parochie Jochie !! En van Jochie is het Zéémantisch een Kleine Grote Hockey-stap naar Goud en Argentinië lag er out.. Dus zal het wel feest geweest zijn tussen W  A en Maxima  en de rest van het  Manlijke Dames Hockey-team die meer Ballen en Spierballen-verstand heeft van het Manlijke Schrhoomhoormoon.. Waar de Hockeymannen zich nog wel eens in lijke te versticken.. Nog twee dagen te gaan, en dan kunnen  we onze Héét tero Smaart Meets weer in de Kast opbergen, hopleijk dat ie dan binnen vier jaar zo zal verdwergen, dat wij en het Beach Volleybal-team er zich niet meer aan hoeven te verérgeren !!  Vanavond nog één keer G O UD of G O L D.. Daarna wég wézùh For whom the Bell Told… Tijd om eens een goed boek te lezen !!

Share
Dit bericht is geplaatst in C U T S H U I S - Catshuis, Dames Hockey - Nederland, Debat op 2, Geen categorie, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Olympische - Spelen - London, Verkieszingen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op A C T U A L I T Y – Stemming zit er al goed in .. Niet te geloven

 1. Bart zegt:

  Ja, het is nu wel mooi geweest, met al die sport… :-)
  De medailles kunnen idd worden geteld, die van het hockey zal de laatste zijn, ik acht de estafettelopers kansloos, dus Martina kan ook weer terug kruipen in zijn masjientje… :-) )

 2. Joshua zegt:

  Ja, en die Smart Meets ook in een Hockey eh hokkie stoppen!!

 3. Bart zegt:

  Ja…en de sleutel in de Thames gooien Joshua, haha!!
  That’ll be the day! :-)

 4. Joshua zegt:

  Ha Ha, Houdini Eats his heart out !! Volley ballen o de Bodem van de Thames kan ie dan verslaan !! See You !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>