A C T U A L I T Y – Je moet het Ijzer Smeets-en als het te heet is

news-corp-lijdt-miljardenverlies.html

Rupert Murdoch wordt bedankt !! Krijgen we Mart Smeets op ons Bordje, heel Nééderland met een Bord voor hun Kop.. En ja, je moet het I J Z E R S M E E T S E N als het te heet is . Sommigen schmelten als een geeuw voor de Zon. Maar Smart Meets zal niet buigen, hij laat iedereen in ‘barsten van kritiek’ rustig achter.50.000 internet- tegenstanders, en alle réactio-ordinaire Fabeltjeskrant-lezers laten hem koud. Heel nederland is Incontinent geworden door de voor-en-tegens van onze Natioanale Preetsentatort..Smart Meets Présenteert nog steeds het Hoogste lied. ‘t zal hem een zorg wezùh, mij een biet ! En als opvolger wordt nu al één Persoon genoemd, waar ik Premmair niets op tegen heb, omdat er een Delet-Knop aan mijn P C zit..Mart Smeets als de Job van K * t …..
Ik ben voor een Natioanale Shoot out, om te bepalen wie de opvolger wordt.. Smart in het doel, en de Hockeydames op de doormidden-stip, reken maar dat dat Bal wordt. En de Dames staan niet te huilen als Mart vergeten heeft de Tok aan te doen.. Tok Tok Tok, de Dames zijn er als de Kippen bij..

Is er nog ander Nieuws?
Ja , er is een Sekte ontdekte die ondergronds leefde. Niks bijzonders. Insecten leven toch vaker onder de grond..

Basr Assad, heeft nu een Over-schot aan Warganen, die doorverkocht worden aan de Tiranen..Waar Syrié geen tiraan om laat..Misschien moet dat Insect ook maar eens vor goed ondergronds..

En door de Verraad van Europa , goochelt Hardleers weer met nieuwe Cijfers uit de Détentionaire Toverhoed
http://teletekst.nos.nl/?101-01 Ik zou al lang Fysiek uitgezet zijn met zoveel Kritiek.. vplgens geruchten blijken ook veel A – Ziel-zoekers zich bij de Atlethiek baan te hebben aangemeld….

En Mark Rutte en H K H Béatrix maken zich Olympisch op om Dinsdag Natioanaal met de Sporters door het Lint te gaan..Verblint als wij zijn door de Resultaten

Maar ik verheug me nu al op de ‘Dames Shoot oud’ met De Smart Meets Lat .Dat wordt mooi Tokkelen op de ballen!! Want De Hockey-dames: “Dat kan nooit tegenvallen!!”

NyXmaZ

Buitenlands Commentaar !! Crazy Unglaublich…

Share
Dit bericht is geplaatst in E P K E Z O N D E R L A N D, Geen categorie, Olympische - Spelen - London en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>