A C T U A L I T Y – D’r is ook altijd wat

1 9 6 9 !! Dat kan ik mij nog goed herinneren.. de Spanning om de Veteranen Achter het Nieuws.. alles stond in De Brandpunt van de Belangstelling.. En nu blijkt dat de Veteranen die altijd voor de Troepen uit achter Westerling stonden een W A R zijn aangenaaid.. Verzetsdhelden of Verprutst-Helden.. Wat dat betreft deden wij dus niet voor onze Nachbaren onder.. Oh, nu verga ik een groot vergrijp!! Maar als kind van af
1 9 5 5 hoorde ik altijd dat er over Indië gesmoest werd.. Iederéén wist het.. maar het werd Verauschwiczt .. Wir haben es nicht gewoest is nu iederéén..

D\'r is ook altijd wat hè met Westerlingen – Inboorlingen en oosterlingen..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>