A C T U A L I T Y – De Plakken zijn nog niet voorbij of ene Murdoch komt aan plakken

Hoog Bes-chaafd kun je die Rechters in the U S A niet noemen Hoogstens Geestelijk Gehandicapt..Je kunt Hoog en Laag springen, maar bij zo’n beslissing springen wij hier in Europa geen Gat in de Lucht.

Dat was gisteren wel anders, zonder land toch voor Nederland uitkomen is op z’n minst al een Gouden Plak waard, maar wat Epke Zonderland gisteren Flickte – Flackte is om door een Gouden R I N G -etje te halen..Nederland land van water – Polder -kolder en Bruggen, zagen gisteren dat Goud geen brutg te ver was..Epke als Bruggenwachter die de Brug op haalde zodat verder niemand ene kans maakte , en er dus onder door ging..

En ene Dorian Rijsselberghe uit dat Eilandje Texel nog an toe, had de buit al binnen voordat ie nog twee wedstrijden moest Surfen.. De Surfal die geen Golf te hoog gaat. Dat wordt nog wat over vier jaar als ie aan het Kite-surfen mee doet.

En de mooiste Foto-finish ging van Zwart naar Oranje en dan Brons door Teun Mulder …En je kunt nou niet zeggen dat Anky van Grinnekus over het Paard is getild , als zij zich geheel inzet om ook hier een Brug naar de Bronzen Plak te bouwen.. Wij zitten dus met al die Plakken voorlopig goed in het zadel geplakt, beter dan dat je achter het behang van de Vergetelheid wordt geplakt.

Wie waarschijnlijk wel achter het behang van de Uitzend-rechten vals is wederom De N O S, die door ene Gerontofiele illegale -af-luisteraar een poot op Nederlandse Bodem heeft gezet, zodat John in B- M O L Mineur het nakijken heeft..De N O S – had nog een kans gehad als ze Meurdokken konden dan Roepert de Poepert.

En ene Meneer Luis heeft De S T A F rond , de Bedel-staf of de Staf van Sinterklaas, want er lopen een paar zwarte Pieten rond, om die zwarte Pieten en Kaarten aan die ander Club uit te delen.. Benieuwd wanneer dei Louis Verstrooid over komt..

Het Seizoen is begonnen, je kunt niet zeggen dat er geen Bal aan is. Ropert Poepert Murdoch eats his Heart out !!

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, F R A N K de Boer komt uit de Kast, Frank de Boer, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>