A C T U A L I T Y – De C O L É R E van de K E I Z E R …of de Koningin…

Wel of niet toch H K H Koningin Béatrix raad plegen? of Veraad-plegen?

De Politieke A A P P komt nu uit de Mouw- schudden wat de meerderheid van de Tweede – Kamer A P P solutely niet Wilde -rs nog eens goed over na-denken..Gerucht gaat dat een aantal Premiers in spé al de Kleren van de Keizer willen aanschaffen. Dat zou een beledigende ‘Kroon op Het Werk van Majesteitsschennis’ zijn. Lijkt me iets te vroeg! Béter wachten op onze Verkroonluchterde W . A. Van Buren van Het ‘Schofleveransierlijke Heineken Huis.. met Mart Smeets als Opperstalmeester á la Wim Ver Zonnenveld om alle Crapulé achter de Rodòm den Drons te flikkeren.. En alle Ministers-lakeien in spé mee-ge-rekend!! Ook de Majesteit met haar Kroon-juwelen van de Verstand-arts krijgt het voor haar K I E Z E N !!

Wel of niet toch H K H Koningin Béatrix raad plegen? of Veraad-plegen?

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C D A, Geen categorie, Mark Rutte, P v d A en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>