A C T U A L I T Y – Day after the Night lawaai before..Links afzwaaien maar Emile niet vlgs Opiniepeiling..

De Vlam is gedoofd in een Oorverdovend laaiwaai van de Spaais-girls. Iederéén kan weer rechts gaan rijden en denken, is het vandaag de dag voor Linkshandige mensen. En dat willen ze als het aan Rechts ligt erg snel afschrijven.. Maar ja , Emile is dus’ s’ Línkshandig zwijgzaam goed bézig.. De Zwijgende Meerderheid laat de rest van Links – Línks liggen.. Vandaag dus de dag van Links schrijven.’1 / 3 -de van de Nederlanders is links, dus twee – derde is dus Rechts, en vlgs de Nopinie-peilers halen die geen meerderheid. Het is erg goed verdeeld deze Vorm van géén – Idéémogratie.. Ik maak verder vandaag een kort stukje, want ik reis natuurlijk vandaag naar Den Bosch af, om Pals voor de Olympische Spelers te staan, en een Flick-Flack voor dat Jadvocaten-kantoor te maken…Dat wil ik natuurlijk voor geen Goud missen..Zomergasten wilde ik ook voor geen Goud missen, maar de Textuur van het programma ontging mij een beetje, waardoor ik toch weer wel even naar Londen overschakelde. Vandaag naar de Ruwe werkelijkheid wil D66 zich ‘herprofileren’ door de Gemeente te halveren, waardoor de Kiezers D66 zullen halveren, terwijl er toch al een gedeelte naar het R’oemérische Hoogtepunt’ overloopt ! Pianissimo Pia Dijkstra wil verplichten dat iederéén zich zelf overgeeft na Overlijden voor een Dom-oor-transplantatie.. ‘Over mijn Lijk’ nergens op ! D 6 6 moet straks zelf gerésusciteerd worden.. Nog één maand en we hebben dat ook weer achter onze Kieszen is délen van het électoranaat over slaan..wat zéker voor Mark Rutte geldt. Die onder begeleiding en veel geweld van, in een Rampbulance wordt afgevoerd, naar het plaatsje Afvoer-putte. Nog een maand om alles weer ‘rechts’ te trèkken, of af te trèkken, als je hélemaal klaar bent met dè Politiek. Geef mij maar Élastiek. Dà ‘s pàs een Mooi
‘Vèr – Rèkbaar ‘ begrip..Goeden Morgen Maandag de Dertiende – zijn ze Vrijdag vergeten? Eindelijk weer eens een normale dag zonder al die ‘Sportieve Verzelfde-Overschatting’ van al die mensen die naast hun schoenen van de eenzame Marathon lopen, of liepen..Vier haar de Tijd om in je Bra-Ziel van introspectie te komen..en alvast op de Sambapatie van de Samba te trainen..

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C U T S H U I S - Catshuis, Geen categorie, Olympische - Spelen - London en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>