A C T U A L I T Y – Dankzij Roepert Poepert Murdoch zitten wij dus straks weer met een..

Dankzij Roepert Poepert Murdoch zitten wij dus straks weer met een..leeg Bord voor onze Kop, naar die Colére-divisie te kijken Divisie betekent toch Verdeel en heers !!
Komt Roepert de Poepert niet van M e u r r e n !!! Dat wordt dus weer afscheit nemen van Studio – Sport .. Welneee, ik zie die Murdog and S K Y – B I toch al niet zitten, waarom zou ik dan de T V aan doen.. En na zoveel S P O R T dit jaar is een Sabattical nooit weg .. F O X N E W S is vor mij F U C K S N E W S !!

Murdogs and English Dutchman

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, Geen categorie, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>