A C T U A L I T Y – Zegwaard de vriend jij kan mij gestolen worden..

Zoals de Zegwaard is vertrouwt ie z’n Gasten.. daar kun je de Horloges eh de tijd niet meer op gelijk zetten.. na die Inbreuk en -braak op de Prooivicy .. Wat zal daar gegild zijn in K- Rijswijk.. en dat verhaal komt mij bekend voor .. was dit al niet een keer in Opsporing-verzocht?  Iedere keer schaam ik mij Nederlander te zijn, als ik daar naar kijk !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>