A C T U A L I T Y – Z O M E R K W A S T E N – V P R O Nieuw Seizoen met Jan Leyers en Hennie Vrienten

2 5 jaar Zomer – gasten en ik heb ze niet allemaal gezien.. Vorige week kwam ik er achter dat in het 2 5 jaar Overzicht , blijkbar Peter van Ingen de meest omstreden -presentatort was.. ik ben juist nadat hij er mee stopte eigenliijk ook al snel gestopt..De Charlatanerende Wreek de Oude , had ik niu wel genoeg Gedomné’risernd over de Treurbuis van zijn eigen Idiotie gezien.. En de Wé Oh Wéé The Schoppers van de bestaande orde, sprak mij al jaren niet tot de verbeelding..Zomer gasten heeft als doel om de kijker niet in de Kijker te spelen, maar wel de Hoofddrolspeler.. Wij krijgen dan ook niets te zien over de échte Wreek de Oude die Non-charlanterend nooit de échte waarheid over Hello Hello LaLa zegt.. Dat vertelt Broekdelen… Net zoals Kennie Friendten nooit zal vertellen dat ie drie zoon en een vrouw heeft laten stikken. Dà’s pas een ander Liedje , waar een goede Smartlap niet tegen op kan.. Iederéén vertelt zijn eigen verhaal zo, dat hij overtuigend overkomt dat ie niets te melden heeft.. De Waarheid van vanavond heeft zich net zoals ik afgemeld.. En of ik op de Waarheid zit te wachten? Ja, als ik teveel weet over oe iemand écht is, en de schone verkeerde schijn op houdt, wordt het wel eens tijd, om er achter te komen, waarom Hela la La van wreek de Oude de eerste Vi-triool speelt. Of waarom Khennie Friendten te veel Valse Noten op z’n Privé -zang heeft.. Vandaar dat het allemaal Zomer-Kwasten voor mij zijn..Omdat échte mensen iets te vertellen hebben .. Maar echte Mensen zijn meestal niet beroemd.. En Bereomde Mensen zijn meestal geen echte mensen maar
F E E K met een ‘R’ er tùssen Ik ga er van tussen want Zomergasten en Kwasten begint zo !! Oh , en ik zou niet gaan Kijken .. Nou ben ik zelf zo’n Hypocriete Leugenaar ..

Ik was één van de eerste Twitteraar bij #zg12

Twitter : Zomergasten janrot
20:08 Voor alle Vrientenfans: dit is zijn jeugdgitaar, laatst gekocht op #veiling voor @HardHoofd #zg12 yfrog.com/kfgvxclj

ACTUALITIES
20:08 A C T U A L I T Y – Z O M E R K W A S T E N – V P R O Nieuw Seizoen met Jan Leyers en Hennie Vrienten j.mp/OUJQ5v #zg12 #in

Z O M E R K W A S T E N ……

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Hennie Vrienten/ Zomergasten / Doe maar gewoon doe je gek genoeg en getagd , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>