A C T U A L I T Y – Ter A P E L L – Wurgslang ontsnapt aan aandacht..

Wurgslang ontsnapt aan Aandacht .. Tja, als je daar niet aan dacht .. Maar Wurgslang is natuurlijk achter-oer-gedrukt voor de Komende Olympisch Spelen !! Door die Jodoodka’s natuurlijk om de Wurgreep in die Slanegenkuil lange vol te houden.. Krijgen we vast nog een Snakey- preview van te zien

Wurgslang ontsnapt .. zal wel te maken hebben met…..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>