A C T U A L I T Y – Ook de weergoden zijn bedroefd om het heen gaan van Komrij.. zo te horen en te zien

A C T U A L I T Y – Ook de weergoden zijn bedroefd om het heen gaan van Komrij.. zo te horen en te zien

Zelfs van bovenaf gezien, huilt heel Nederland vandaag mee om de dood van een schrijver, die nu eeuwig een writers-bloc heeft.. Een Schizo liet zich niet Kisten, dat is de reden dat wij de ernst van zijn zwijgen over z’n ziekte niet wisten. Van Half-maagdelijke Bollen tot aan de Portu-snollen, die zijn leven konden vergallen. kon hij z’n snerpende pen net zoals z’n stem in colums verstallen.. De regen komt als ‘bakken -verdriet’ naar beneden, mooi hommage als je net een week geleden bent overleden. Misschien wel een methavoor het Dood-spoelen van ……..
Dat heet nog eens : Meeleven op de golven van verdriet en émoties.. De dévoties van de Maagdelijke Verwitheid van de Smaagd Maria liggen natuurlijk op de lourdesse maniet om de hoek.. Maar het Litéraire Doek isgevallen, terwijl ik dit schrijf 8 : 48 A’dam tijd beginyhet hier dus écht te knallen. Bliksem nog an toe, moet de P C even uitzetten voordat de Bliksem er in slaat .. stop…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Gerrit Komrij en getagd , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>