A C T U A L I T Y – Om een grote Klap op de Vuurpijl te voorkomen werd Odfjell Stil gelegd

Om een grote Klap op ve Vuurpijl te voorkomen werd Odfjell Voortijdig ten gunste van London Stil gelegd

Odfjell werd op tijd stil gelegd vanwege Londen.. Omdat Voorzitter ‘Roggebrood en spelen’, bang was dat de Grote Big Ben g uit Rotterdam zou komen.Zelfs James bondt in om God say-ve the Queen van de Gay and Queen-festival van Amsterdam te redden..Dat Mister Bienot amused was, dat hij niet als zesde-fakkel-drager was uitgenodigd, was a Brittisch Understatement of the Opening.. The Queen Bond niet in, en liet zich ondanks alle Veiligheidsmaatregen op schepen en daken rustig ontvoeren..En zo te zien aan de Beelden hadden ze in London ook dat geheime laatst ontbrekende Boson-deeltje ontdekt..

Ondertussen is op een geheel ander Chemiecalisch Affront ontdekt dat De Twee Grote ‘R A B O T B AN K – Torens’ Bot uitgedrukt door de illégale – praktijken van de Slimme Handelaars via Libor – rente systeem is betaald.Waardoor Utrecht onder Curatele wordt gesteld, en ze eindelijk van Aleid Wolfson Asbestuaal verlost kunnen worden.. De Afkoop-regeling schijnt via Liborale-krente-percentages afgedekt te zijn, waardoor de kans op herhaling van de ‘Utrechtse-kanaal-praktijken’ voor eeuwig onde het Freenanciëele parket van de Rechtbank en Overheid worden geveegd.

Libor et Emergo go go : Ik worstel en kom nooit boven. Tot de Leeuwardese Rechtbank een ‘Zoet te neur’ veroordeeld tot 6 jaar cel, en eindelijk gerechtigheid, het totaal terug betalen van de zeven-jarige ‘M I S S – Bruik’ ter waarde van 9,5 ton boete schadeloosstelling. Niet alleen wegens verkrachting van de Prostiettué, maar ook van Verkrachting in Nederland van de Rechtstaat!! Ik zou haast willen gillen : HoerA HoerA, niet dat u dan een verkeerde indruk van mij krijgt..

En nu maak ik een klein ‘sprongetje en bruggetje’ naar de Hoogste Lord of the R I N G S Epko Zonderland. De man die zweeft zonder Drugs-gebruik, die in de lucht geen poot heeft om op te staan, en toch altijd verbluffend op z’n pootjes terecht komt..

Voor U hoop ik ook dat het Leven als Lord door een Ringetje te halen is, en dat het achter de Rollator fantastisch is, om de Prestaties waar geen garantie voor te verkrijgen is , U dit toch voor elkaar krijgt ..om Uw eigen Esteem te verbeteren.. want het gaat tenslotte bij de Games niet om Winnen , maar om tegen je verlies te kunnen vechten, zodat je als Looser voor jezelf toch een Gouden Plak achter je oren hebt verdiend !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Olympische - Spelen - London en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>