A C T U A L I T Y – Oh, nou begrijp ik die Handgebaren van Mark

Zonder Hand-en-toereiking béter!! Overkomen ?
Oh , vandaar al die : ‘Wat is er aan de Handgebaren!’.
Hij heeft zelf door dat ie zich voor de Doof-stòmme houdt !!
Geen wonder dat de Kiezer zich dus voor Mark ook voor De Dòmme houdt !!

vvd-wil-bezuinigen-overheidsuitgaven.html

M A R K .. M Y W O R D S…

Share
Dit bericht is geplaatst in Bezuinigen / C P B .., C A T S H U I S, C D A, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, Geen categorie, Mark Rutte, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>