A C T U A L I T Y – Jad va S H A M E process van Bram Moszk cold Wietz Case van start.. staat op de Rol

Het staat op de Nòn – Túcht-rol van beklaagde om kort-geding als tegendeel tegen over E V A lualiteiten non Kosheraal te bewijzen..

Bram Barbertje moet hangen.. dus worden er onbetaalde niet Koshere Rekening in rekening gebracht Rekening Houdend met de naakte Feitelijke OMstandigherden zou ik mij ook niet Bovergronds met Zwart Geld aan Eva Janie-cheque Bloot geven.. Dus blijft het als een Warme deken der Jadvocaten om de Bruidssluier van de niet ontvankelijkheids-verklaring in de Wan – orde der Jadvocaten hangen !

Naar aanleiding van dit voor-geval als Kortgeding , zijn veel Mannen van Plan alsnog in de Jadvocatuur voor Vreemdgaan te gaan, omdat je dan door Beroeps-heim nooit bent Vreemd gegaan.. En dat komt vele Mannen naakttuurlijk niet vreemd voor..  als ik toch jadvocatrice was, zou ik onmiddelijk de Voorspelregel van die Agente uit Rotterdam Chandteren .. tegen over al die Bàllen in de Jadvocatuur !!

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>