A C T U A L I T Y – Interview met Hans G.Hìllen van Déventsie

Goh , maar dat was toch al lang bekend, dat ie niet kopn nadenken..Bij volgende -bezuinigings-ronde-tafel-conferentie van Regering hoop ik toch dat hij boven aan staat, Dan kunnen wij zeggen : Tank you so Muts en Join the STrike Fighter , om er zo vliegensvlug mogelijk vandoor te gaan , En dan heeft U alle tijd Meneer
G. Hìlllen

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>