A C T U A L I T Y – Gouden Plak – Brug te ver – en – Zomergasten

Kan mijn ogen niet geloven dit gaat voor mij een Brug te vér …

Ik kan natuurlijk op mijn tenen gaan staan, ik kan mij laten ombouwen , in spagaat gaan liggen..Mijn hele toekomst Freenanciëel over de Balk gooien, ik kan blijven Plakken aan het ‘Rien ne va Pluche..’ maar ik zal een Dramateur blijven..het enige waar ik goed in ben is er uit vliegen, tot ik een ons of een Gouden Plak weeg..Ik dacht nog even dat ik naar een dramaminatie film zat te kijken. Dacht nog even dat ze de truc van ‘vooruit-achteruit terug draaien op het Wittedoek na deden..’ Maar het is écht- zeggen zùh..Onmiddelijk moet ik denken aan hoe die ‘Feuter – peuters’ van 13 à 14 jaar uit de Baarhaarmoeder van de Olympische gedachten zijn gekomen..En het zijn allemaal klein-dochters van André Kuipers, die ondanks de Zwaartekracht gewichtsloos op de Balk dès Levens springen.. Het schijnt dat André van die Omturnsters les in Zwaargewichtigeloosheid krijgt, om z’n beste beentje voor te doen..

In Engeland hadden ze net in het Hoogste Lagerhuis de Vossen jacht af-geschaft, komt ene Marianne, nee niet die uit Frankrijk bij Fuckingham – Palace de boel verstieren . Terwijl F O X ook nog in handen van Murdoch is, schoot dat iederéén in Engeland in het verkeer Vossenhol..Vossenholland ook wel genoemd..

Wat Engeland mankeert is de Feedsback om het achteruitlopen op de Brug van de Athlethen niet te verstieren..En dan zag ik ook nog William The Conquerer met de Drie Maximale A’s in beeldige Regie verschijnen,,,Terwijl Smart Meets en T V – collega als Verzopen Katten, door de rainman er een Kater aan over hielden.. Nou is Smart Meets wel meer bezopen in zijn créatieviteit, en hij zal wel niet weten dat Twitter-gisteravond een Hoog gheiligde aandacht van dames boven de leeftijd dat ze nog op een lat gaan staan maar op de lat van nog lang niet zijn uitgekeken .. Ook Dames feedsen ‘m er nog graag in..

En nu schakelen we langzaam over naar Zomer-kwasten, waarin een Cabaratier zich gaat verdiepen in wat er gebeurt met mensen als ze in Het Hier Na Na Maals aankomen na een geslaagde Suïcide.. Het enige wat ik daarvan weet is, dat Mensen die kontact met het Hogere buitenaardse leggen, altijd als eerste contact met mensen -personen krijgen, die een eind aan zichzelf hebben vastgeknoopt. En als eerste terug willen naar de aarde, omdat ze hun leven niet hebben afgemaakt. Vandaar dat ik geen Euthanasie wil!! Want ook dan heb je je leven niet afgemaakt!!. Dus ik kijk wel uit !! Een keer hier vind ik wélletjes . Want dit Leven is voor mij niet voor Herhaling vatbaar..Maar volgens mij zijn er velen al terug gekomen als Joker… En ja, we weten dat schiet ook niet op..

Micha Wertheim … wordt ongetwijfeld straks vervolgt

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Willem van Oranje, Z O M E R G A S T E N en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op A C T U A L I T Y – Gouden Plak – Brug te ver – en – Zomergasten

 1. Bart zegt:

  Ha, het was een mooie dag voor de sportliefhebber, met net als gisteren een spannende koers. Marianne haalde een mooie Vossen-streek uit! :-)
  Een Gouden Greep, zogezegd.

  Naar die domme zelfingenomen kwast, pardon, ik bedoel natuurlijk Mart Smeets, kan ik niet langer luisteren. De BBC had een beter commentaar – nou is dat geen kunst natuurlijk vergeleken bij die Windbuil die maar niet met pensioen wil….. ;-)

  Zomergasten gaat bij mij, verwacht ik, 20 minuten duren.
  Ik heb er niet veel zin in, annex: totaal geen hoge verwachting van.
  We zullen zien!

  Nog een fijne zomeravond, groet, Bartholomeus

 2. Joshua zegt:

  Ik zal je aangeven als Gast in Spé bij de V P R O , heb je grote kans dat je
  Smart Meets ontmoet, en er helemaal niet meer onderuit kan om een hele avond
  gedwongen naar jezelf te kijken !!

 3. Bart zegt:

  De hel op aarde zal dat zijn, een hele avond Mart Smeets, ja!
  Gelukkig krijgt hij ook veel kritiek, het is toch onbegrijpelijk dat deze gepensioneerde maar niet van de buis is af te slaan, haha!

  Ik groet u, en wens u een Smeetsvrije, mooie dag! ;-)

 4. Joshua zegt:

  U kunt natuurlijk ook voor De SMeest vrije Optie gaan, als U ‘m hélemaal niet ziet Laat staan: zitten !
  en Zomergasten schijnt opeens heel goed geweest te zijn.. Ik hield het al sneller dan U , voor gezien.. Wie niet wseg is van Zomergasten is gezien !! Goeden Morgen..en inderdaad het was ook op de T V – Noo-i-d weer !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>