A C T U A L I T Y – En het was pas nog…….

En het was pas nog een P-asbestewijk En nu geeft Sinter Klaas Mitrosse Cadeautjes als Schade-vergoeding.. Een Levens-verzekering dat het niet nog een keer zal gebeuren..Dat maken de Bewoners ook niet mee..Want als je al maanden in de As best Zuid – west Noord-west hebt gewoond heeft die Overleverings-verzekering geen zin, En die Peanuts – schade vergoeding daar mee krijg je zelfs Jan de Lul als Lachers op je Hand !! En dan hebben we het nog niet over die Burgemeesterlijke Wolfson in Asbestelijke-Schaapskleren !!

En het was pasnog een

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>