A C T U A L I T Y – Een Ballade voor Andé Kuipers en de Catenaccio’s…

Uitgebalanzéérde – uitslag : 21.01: GOAL! 1-0 Spanje.: 21.28: GOAL! 2-0 Spanje : 22.27: GOAL! 3-0 Spanje.: 22.31: GOAL! 4-0 Spanje.

En bij mij achter was het nog lang erg lang zeer stil bij de Plaatselijke Pasta- Bàsta -Restaurant.. Ik kon eindelijk , er rustig door heen slapen..En Italië had net zoals André Kuipers geen Poot om op te staan.
Terwijl andere hardlopers alle Ruimte kregen om voor de O S in Londen al wat Gouden plakken op te halen..Maar voor die tijd zie ik Andre Kuipers toch wel weer vooraan lopen, als het om lachen aan gaat..

Maar als u het niet kan bij-benen, neemt u voor de A10 , de A12, en A 13 gewoon weer de Auto, dan kan u lekker aan ons voorbij-scheuren, zodat wij eerder kwijt dan rijk zijn.. 1 0 0 K/u U kunt natuurlijk net zoals Tiger Woods de volgende afslag nemen , en met 7 4 zeges Jack Niclaus verslaan, zodat de Slot-ronde van zijn carriérre nog lang niet in zicht is van de laatst Put.. 1 0 0 Km/u . Sla Uw slag eens.. want de Ballen van Tiger gaan een paar keer harder dan Uw ogen het kunnen volgen..

Met het oog op de volgende Verkiezingen is er een Sportieve- Twee-strijd aan de gang , tussen Twee-Politieke Bàllen.. Als U elkaars tegenpolen mogen geloven.. Mark zit op het Ogenblijk in de beklaagden-Europesche Strafbank. En is door de Drie van Neuropa voorlopig “Buiten-spel gezet”.

En nu Het Hoofd in Montreal is gevonden, zou ik zo zeggen : “Hou je Hoofd er bij” komende Week .. En als ik iets over ‘t Hoofd heb gezien, wordt het tijd dat ik weer eens naar De P C – Onthoofdstraat moet gaan.. Want dat schijnt een Hotspot als Spaarlen voor de Criminujuwéle schweinen te zijn.. Hoop niet dat dit een Voor-schot voor Open doel en open wonde van de Italianen is..

Ciao Ciao Ciao.. Maar ja, Monti kan toch ook niet de Schuld van de Verliezen van de Nationale Caucio’s op z’n rekening nemen.. Dus, is ie voor Spoed-t- overleg naar Angela der A K E L A von Europa afgereisd.. Ben benieuwd wanneer die Schulden-vrij terg komt.. Caio Caio Caio

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>