A C T U A L I T Y – Die Wilders is ook niet te Peilen hè, en ander Sportieve gebeurtenissen binnen en buiten het Sportieve Gezichtsveld.

Korps Mankeniers hebben ten Onrechte nog steeds niet het Vrij-bewijs van Markenier en Ruttenier voortijdig in beslag genomen.. dat had een heleboel Cutshuis-situaties kunnen voorkomen, voordat het écht Spaak liep en het Vrij-bewijs van Nonvermogen had moeten worden uitgereikt, voordat alle Kikkers op het Fietspad van dit Kabinet over elkaar heen struikelde.

Naar nu blijkt waren afgelopen Vrijdag-avond minder Kader-leden van de Gedooid-zône van dit Kabinet-niet afwezig, omdat ze van te voren al aangebrandt waren, en uit voorzorgs-maatregelen van de Préventie-pruik-brigade van den ‘Heer Gé Wé je- gebeente’ dat die Pruik in de Fik ging, werden alle kaderleden al van te voren gebranderiemerkt , door niet te gaan. Wat ook niet on-op-ge-branderiemerkt bleef op dat B B que -feestje, was de spéciale Brand-uitgang voor póót-tent-tiéle overlopers, die in de Hofvijver als Brand-put werden gedumpt..

Nu we dan bij de Zondag van het Sportieve gebeuren zijn aangeland, zag ik de meest voorbeeldige Bàllen-Tent van de Wereld: Wim ble Dòm , nou heb ik de bàllen – verstand van hoe ik mijn eigguh Bàlluh al in de goede positie moet afserveren, wat me in de ochtend nog wel lukt. Maar als mijn tegenstander Féterder heet zou ik toch om als Murriënde Huilenbalk nog stevige kans maken door zijn Fééters even iets losser dan mijn eigen Bàllùllen te maken..Maar ja , ik zeg altijd maar tegen al die Macho’s: Heren Heren Oh na Nhéren: “Al bneuk je nog zo snèl…. als je naar je eigghù Ballen kijkt blijft het altijd Gelijk spel 0 – 0 ..

Maar ja, Handwerk is wel altijd meesterlijk schap.. Was er verder nog nieuws wat van importantie was? O ja….

Bestelle Bestelle Bestelle heeft een nieuwe uitsmijter, die dit week-end alle eer en heer niet aanzichzelf kon houden… En op de Kringweg van de Anaal 4 gingen criminelen tegen Wil en dank de verkeerde kant op rijden..
dat schiet niet op, dus greep de politie in om verder onrecht te voorkomen. Ja, met recht kun je zeggen dat de Politie overtuigd vast in het Zadel van Bezopen onvermogen zit..

En het mooiste bericht is natuurlijk vrouw die vlak voor het Ja-woord net zoals dat kind van binnen er de buik van vol had en uitgerekend op ‘Moment Zuurprèmme’ er tussenuit glipte, en tegelijk als getuige van de Bruid het Ja- woord Oui kon uitspreken… Wie ben ik omdat tegen te spreken.. Maar gelukkig ben ik met U niet getrouwd, zolang ik nog iedere Ochtend met Overtuiging de Kreet aan mijzelf kan slaan : Ik ben Dik tevreden.. Maar ja, U heeft aan mij geen Kind die ik zelf ben

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, C D A, C D A op zoek naar Zichzelf en Nieuwe Part e i - leider, C U T S H U I S - Catshuis, De T W E E D E K A M E R - B E N D E van V Í J F !!, Eerste Peiling na Míslukking Catshuis, Erfenis / Zware Hypotheek op Erefenis .., G E E R T W I L D E R S, G R O E N - L I N K S -A F !!, H A M V R A A G ...., Hero Drink B R I N K M A N, K A B I N E T - G E V À L L E N !!!, Kabinet - niet, Kabinetsbegroting, Mark Rutte, Nieuwe Fractie - Leider P V D A !!!, P v d A, R U T P E E T O O M / C D A, R U T T E : We doen geen Mededelingen.. en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>