A C T U A L I T Y – Denkend aan Uitgestorven Holland zie ik rijen dichters aan mij voorbij gaan

Denkend aan Holland zie ik rijen Dichters aan mij voorbij gaan ….

Om Dichter – bij mijzelf te komen S L A ik die regels over, en ga op zoek naar het Kopland. Zelfs via mijn litéraire Tom Tom kom ik niet dichterbij..Dus raak ik al snel de weg kwijt, toch eens op zoek naar een goeie Pzieggiehater.Maar Scannelijk heb je dat tegenwoordig niet meer nodig. Je gaat Plat liggen in zo’n Psychische Ziekenhuis Stom Stom , en ze zien je hele plattte grond van de toekomst ..Laat mij maar dromen in woorden, dan de keiharde waarheid, want dan gaje-s meer onderuit dan je lief is.. En zo ook in de Sport, waar spijkerhard een idioot zich lek lacht.. Zeker geschiedenis boekje gelezen.. Vast een Hollander : “Dan maar de Lucht in!!” Ja, en toen won de R A B O – ploeg.. Je mag me lek schieten als ik denk dat..Naast de Dhope en wandhope, wordt na de Voetbal ook al de Tour dès Force van Frans omgekocht? Over omkopen gesproken, wil de Blonde G * D nog kamerleden overhouden zal ie ze wel moeten ‘d – Omkopen want Richard de Mos geeft nu ook al zijn Pijpen aan Maarten. Dus die Stemmen gaan naar de V V D en S P, en de rest is voor die partijen hetzelfde liedje : “zag Twee Heren Boter op hun hoofd smeren..Dà’s een wonder!!, hie hie hie Ha Ha Ha, ‘k stond er bij en keek er na !! En verder na dit weekend gaan we het niet over het Politieke ‘heen en weer hebben van Doktor anders de Pé er in .. Want dit weer hebben we geheel aan onze Politike Barre Weer Meter van Den Haag te danken.. En aan die Blonde G * D ..’, want we zitten daardoor niet in een N-E U R O -logische Crises maar in een Géén I-déépressie. Omdat Mark my words het ontbreekt aan Idééën !! Dus lijkt het mij een goed Idéé, om hem bij het Kurhous en Cutshuis – Links-af te liggen.. Verder een strandstoel te huren, gedachten en gedichten op oneindig laagland te zetten, want denkend aan Holland zie ik oneindig Laag Hersenland aan mij voor bij gaan. En mijn tijd zal het wel duren .. dichterbij jezelf laat ik mij in het niets van dit bestaan oversturen, en eet ik S L A om niet aan mijzelf , in een uitgestorven Kopland , aan mij voorbij te hoeven gaan..

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Gerrit Komrij, R U T G E R K O P L A N D 7 7 + en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>