A C T U A L I T Y – Day after the Zomergasten-night before

Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg.. dacht de présentatort van Zomergasten Jan Leyers.. Je hebtnatuurlijk altijd Klere-lijers die het weer niks vonden, waar ik ook weer bij hoorde. Alhoewel dat gezegd hebbende ,ben ik toch vrij laat in slaapverwekkendheid geraakt..Wat me is bij gebleven , is de Zelfhaat van de Zomer-kwast, waar ik litérair niet Dichter-bij kon komen. Iemand die zo beroemd werd, na de Beatles in Nederland, en dat zo snel wie mogelijk wil vergeten.. Voor wie ik haat, wil ik vergeten..Moeder Maria Neeltje M índ-erder neem ik geen genoegen mee.De hele avond keek ik naar iemand die zich zelf zo snel wie Möglich wilde weg-cijferen, Je kwam niet dichter- bij .De Hoofd drol speler als A-tonale -dissonirritant.. En toch had het inderdaad door de Presentator weer de ouderwetse rust en daar door íntrinsieke’-aandacht.. Maar de Dichter-Bij zoemde teveel als irritatie van het zich zelf niet accepteren door het beeld van het verleden..En verder hoefde er niks bij geschaafd te worden, op een gesprek van beschaafd niveau..

Al reeds enkele uren later, maken de G L elkaar après la lettre alsnog af, en wordt alsnog op Femke Fataal halszemaar terug komt een beroep op haar werdegang -partij gedaan..Het zit niet mee als de Rien ne va pluche niets meer te vertellen heeft.. “Never change a winning team!”Anders wordt het Flamke Fataal..N.a.l van interview met van Gent die a la Hadri, een indirecte uithaal naar de Ché mie van wie van de drie heeft gemaakt . Géén Mie bij de G L ? Flikker op joh, iederéén laat Groen Links liggen!..

En vandaag een jaar na dato is het nog steeds : “Black is Black” Amy Amy Samaritaan Winehouse. Hoe langer de Wine blijft liggen, hoe A-zuur mooi de muziek wijjn jew nog één jaar later in de oren klinkt..En de Veem-brand van de zelfhaat, een nog graadje erger résultaat heeft. Death te meer reden om de vinger en niet de naald aan de pols te houden.. Jezelf niet afschrijven door getatoeëerde teksten op de voorhuis van je leven te schrijven.. En de Voetnoten van je Post Mortem nog even in de Toekomst van je Horrorscoop te laten.. 2 7….en dan al in Heaven..

Share
Dit bericht is geplaatst in G R O E N - L I N K S -A F !!, Geen categorie, Hennie Vrienten/ Zomergasten / Doe maar gewoon doe je gek genoeg en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>