A C T U A L I T Y – D E N V E R”: “om over na te denken..!”..

D E N-k-V E R-der vooruit voordat iederéén door de Joker van de Kaart raakt..Vandaag of morgen is het één jaar geleden dat Breivik loosch ging..Amy Winehouse van de Walkcohol overstapte naar de Eeuwige biervelden van geheel-onthouding..Had deze Joker ook maar van geheel-onthouding af gezien, Afgezien van een keurige-familie- keurig nest dus, wsas hij niet kieskeurig met het uitzoekn van z’n Targets..En nog maar weer eens valt het mij op dat het met alle geweld alles op Het Witte doek zetten als een Jokerische-boemerang als een Bàng -Bàng op je afvliegt..Dus die Filmmkogel raakt dus niet alleen Het Witte Doek als nachtmerrie , maar ook de Society wordt dood-werkelijk door die Kogel geraakt.. en als je dat als Meteofoor doortrekt naar wat er nu allemaal gebeurd, ben ik benieuwd of we het einde van dit jaar halen.. Maar daar voor krijgen we nog The D U T C H – S O A P of Politinicks..En na de Tijdrit van vandaag ben ik na morgen benieuwd wie nog stevig in het Politieke-zadel zit..Eerst maar eens even jezelf vacant maken.. Mooi woord in Inglish , “V A C A N T” , jezelf overbodigmaken door op vacantie te gaan.. Als Lemmingen op de Snél-wèg-wézùh race-baan van dood en verderf je vacntie niet dus neem Gast en gasten terug, Blijf lékker thuis.. Pook je vrouw op zodat je geen Open haard of open doekje nodig heb.. Ontbloot je van alle remmingen, en verstort jezelf met A D R E M mingen.. Lees je Vrouw niet uit als een Dicht geslagen boek.. Lees je vrouw met de onder-en-van-boven-Tiettels.. Zodat het Schaam-lip-lezen geen K * T -teksten oplevert.. Zo komt u wel in Sprookjes-dromenland de Winter – Zomer van Twee – Duizen – twaalf door… Oh, sorry , eh ik wist niet dat U allemaal al weg was, en van mij niet weg..Og, dus ik sprak tegen dove-mans-oren.. Ja, maar dà’s toch niet erg.. U weet toch al jaren , dat ik D Ó Ó F ben …Maar gelukkig maak ik net zoals U nog lang geen Uitgedoofde indruk ..Had die J O K E R maar een uigedoodde indruk gemaakt…had heel wat levens gescheeld.

D E N V E R : Om over na te denken….

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, The J O K E R en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>