A C T U A L I T Y – Angst Regeert nu al vooruitlopend op Vrijlating van ..

We leven in een Géén-I- Déé Mooigratie land .. waar we met iederéén behalve Reknng met onszelf ook met andersdenkende die door mijn Hoofd scheitten moeten rekning houdenzonder die Rekening betaald te zetten.. Rekening houden: “We zullen ze betaald zetten !!.”en waar maken we onze zorgen over.. net twee dierenactivisten op ge pakt .. Dus de Lonely Woolf of Virginia .. met de Naam Volkert van der – mag,
G.,één naam hebben … Ook als ie zijn straf heeft uitgezeten en nog steeds geen Respijttutier van Justitie krijgt.. Ja, ik weet het met Voorbe-verdachte Rade zeg ik : We leven in een GééIdééMooigraties land.. En dat moet altijd zo blijven.. Dus Meneer Teeven schiet nou op met al die Teven in de Maatschappij , wat überhaupt geen ‘Lekker Dier is.. ‘. Zijn ze nou hélemaal ‘besneden!!’. Maar zolang Volkert G,-één mening mag hebben en een Dwars-balke doorsnee an deze Maatschappij is, zal ik niet onder stoelen of gevangenis-banken, dankbaar zijn dat het P B C in drie Units wordt op gesplits en op de Toren van de Tweede Kamer wordt gedreven. Niet overdreven te zeggen, dat het Spoedeisende Karakter-moord met voor-ver-dachte berade Levenslang op mijn gezicht van Wraak valt af te lezen.. Gerechtigkeit – Gerechtigkeit.. Maar de Wraak der bezinning en de Waanzin van deze Moord met voor verkracht daden… U kunt wel raden..Bij vrij – lating van dit Volkertiaanse Beest , is niet de Daad van One hope die men vreest .. Maar de Wraak van de Geest uit de Fles, Oog om Oog tand om tand..Blijf bij de Les en gebruik je Verstand

Oh in Mei 2 0 1 4 pas …

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, P I M F O R T U Y N - 10 jaar later en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>