A C T U A L I T Y – A S Z A T eh A S S A D met 2 0 0 Doden op 1 dag ..

En A S S A D  is bezig zijn tijd te D O D E N  met Overleven  2 0 0

Doden dus A S  S A D  om versdtrooid over te komen.. Maar de Final B L O W  moet je natuurlijk van te voren niet Op-blazen !! Dat doen de geheime Krachten van binnen uit wel.. In de W A R – Game noemen we dat …Want dat A S S A D in de W A R  is , en met hem het hele Regime is wel Duidelijk. DFat noemn wij The Scret Force Within…

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>