A C T U A L I T Ä T – Actualiattentäter und Kriegs verbrecher verhaftet..

Dat wordt voor 9 7 – jarige lange N A Z I -t omz’n Geheugen op te frissen .. Maar ja met zo’n gerespecteerd Intstituut..tuut ter de Tuut, komt alles boven Tafel von der Geschichte !! Z I E M O N : “Wie z’n taal * von Krieg nicht versteht?? Aber jetzt komt die Wahrheit von Whansinn see 1 9 3 23 nicht zu Spät !! * Ziemonwiez’ntaal *

meest-gezochte-nazi-gevonden-in-hongarije.html

Share
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>