A C T U A L I T Y – Door de Bank genomen heb ik alle vertrouwen daarin wel …..

Ik geef geen Cent om die Bank en sta, nee geen end stra, Honderd Procent achter actie van www.avaaz.org Het is te ‘Bar voor Woorden’.. dat nog steeds door de Bank genomen, ik er geen cent voor geef.. Ik inversteer mijn vermogen wel in Vin cent als Godsvermogen mij de winnende nummers zou geven.. Voorlopig moeten wij de Bank op hun ‘Geheime Nummer’ zetten.. En het is geen geheim, dat van Barclay tot aan Goldman ‘Het Kaspitalisme’ steeds meer Sucks.. ‘Held op Sucksen..! Het Ruttenierende – systeem van Kapitalisme heeft met Barclays Dè Kapitale Blunder gemaakt.. En inderdaad, ze komen er mee weg, terwijl de gewone kleine man – nou gewone kleine man….?,Crhypothécaire op straat wordt geflikkerd, terwijl ze er met huis en haard als zachte boter zijn ingetuind..
Spanje krijg 1 0 0 Miljard !!, van de E U om de banken overeind te houden!! Maar de gewone burger blijft niet overeind, en staat lètter – lijk op straat!! En nu, bijvoorbeeld L E A S E P L A N , maakt reclame voor betrouwbaarheid dat ze de Euribor status – handhaven!! Je moet maar durven!! Euribor en Libor werden gemanipuleerd door Barclays!! Eat you’re Heart out !! Waar blijven De Deurwaarders van G * D zij met U !!??
Waar blijven de Engelen-bewaarders van de Bank of no Return? Waar blijven de bewakers van het Éthisch -onvermogen op de Kapitale-Blunder-balans? Het enige waar wij nog in Geloofden was: “Pecunia non Olet..!” Geld moet rollen.. Zullen we de ‘d Rollen eens ‘d – Omdraaien!!? Gewoon die Banken op de Nullijn van de Néconomie afschrijven tot vér voorbij de Komma ar niet meer langs om nog geld te lenen..het jaar 2 0 1 2 Globaal Het Jaar om Wat rékeningen te vereffenen !! Sitting on the Murdog of the bay passing the Banks going away.. Dat klinkt mij als Muziek in de oren… Ik kan er maar niet in S L A -gen om dichterbij de litéraire afschrijvingen als unbeareble te verdragen.. De Néécrologieën en eligieën van dit leven worden in zachtheid van de Sla woordelijk in alle krante over geschreven.. De Koplamp van menige Rutger schijnt op het verleden.. Wilt heden nu treden…..De schrijver met een Typmachine als hoofd van de woorden op papier glijdt onder water aan het eind van zijn leven en de Pier. Ik vraag mij wel eens af …: Wat doe ik hier Kan ik mij zelf niet te Gelden maken?

http://www.avaaz.org/nl/bankers_behind_bars_f/?bQbIjab&v=16097

Zo juist binnen Toetsenist van Deep Purple Overleden ..

http://www.telegraaf.nl/prive/12573292/__Jon_Lord__71__overleden__.html

Share
Dit bericht is geplaatst in C A T S H U I S, G O K H A L - L E N, Geen categorie, Gerrit Komrij, Mark Rutte, R U T G E R K O P L A N D 7 7 + en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>