A C T U A L I T Y – Ziet U het net zoals Estelle het niet meer zitten ? De Oranje Bàlllùllen

Voetbal – Fans krijgen Zondag-avond van Estelle allemaal een Rose – Brillant idéé ..

De Schijnwereld door een Rose-brille van Estelle Cluijf zien, is een hele Cluijf. En doet me denken aan een Column in Het Parool , waar journalist vanuit een Locale Snackbar het Vrouwen-voetbal hoorde entameren in een Zangkoor van de gewone Bajes-klant . Het Is een Ka U Thee van Marwijk, en nog vele malen ging het Warme Vlees als Vrouwlijke Gehakt-ballen over de toonbank van het Mannen voetbal. Voetbal is naar de Klote als het aan Vrtrouwen ligt..eh, aan de Vrouwen ligt.. Nou heb ik Bàllen – verstand van Vrouwen en Voetbal, maar als het aan die 1 5 Miljoen en Estelle ligt, – Vrouwen kunnen heel goed, erg goed zelfs Gehàkt van die Mannen-bàllen maken- . moeten wij ons van van Marwijk en die Sthuntelaars af- scheiden.. Want als dat soort Spelers Scheidt heeft aan , zal het Volk er na Zondag-avond nooit meer achter staan..En bij het Scrabbelen -bebebelen zijn die Drie -Letters van het Vrouwen -Alpha Bète niet aan te slepen.. zodat iedere persoon die dat nog roept onder K- à Ú T-héle wordt gesteld!!

Verder nog nieuws Meneeer?

Ja, V V D eeër Pleebeeër Stef Blok wil verder snijden in K-ontwikkelinks G-Hùlp-
gewéld dicht bij A-sociaal gedrag..

In Ecrypte en de Phara-ooit zo’n scherts vertoning van de Géén-I-démooigratie gezien?

Rn Ra Ra – J A T Ka U théé Gupta, ex hoofd Firma Mc Kinsey veroordeeld om dat ie z’n hoofd er niet bij hield.. of juist wel.

Één op de 8 8- tachtig Fransen of wel Quatre Vent Wied, gebruiken dat ook ..

En waar ik totaal geen hoogte van kreeg, was het bericht dat een Zelf -Koord danser van Amerika naar Canada op vijftig meter hoogte over dun-draadje van zelf vertrouwen liep .. en er stond geen hoog-spanning op, wat bij het publiek wel het geval was.. Toen ie in Canada aan kwam moest ie terug omdat ie op Eenzame Hoogte z’n passport was vergeten !! Maar hij was wel tegen z’n zin in verzekerd van een x-tra zekerings-koord.. Ja, dan kan ik het ook..

Ben benieuwd of wij er morgenavond net zoals Bertje van Marwijk nog hoogte van krijgen, want ik zag rond de Albert Cuyp érg veel Oranje ‘Slingers en vlaggetjes’ bij het Straatvuil liggen.. Dus u kunt nagaan bij verlies wie daar Morgen-avond laat wordt gedumpt? Of moeten we juist ‘s nachts de Slingers als Teken aan de Wand weer naar binnen halen, en Andre Hazes opzettten? André : ‘Ga morgen even in gedachte op de Midden stip staan! En laat onze Nationale T R O T S niet Kisten.. Nééderland oh Nééderland 1 9 8 8 Kampioen en een Zoen.. We laten er toch geen Gras over groeien? Met Koeien van Letters gaan we dat wel even snoeien, wij zien geen tegenstander meer staan en hebben zondag avond maar één Doel ! Dat zei die ander Sportman Peter ook altijd : W I N N N E N.. en altijd op éénzame Hoogte opnieuw beginnen !

Nog een nagekomen bericht uit de Rosse Buurten van de P I J P .. dat de Vrouwtjes Gast- pijpen gaan Rond-pompen om aan hun trékken te komen..

http://www.telegraaf.nl/telesport/voetbal/ek-2012/12366137/___Huntelaar_de_spits_van_Oranje___.html

http://www.nu.nl/economie/2836763/oud-topman-goldman-sachs-schuldig-handel-met-voorkennis.html

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, S P O R T- A J A X- S P O R T én Vér Raad v Commisarissen en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>