A C T U A L I T Y – Waar hebben we het eigenlijk over

Slaapverwekkend, niks gemist,niet voor herhaling vatbaar, schuld van Béatrix, ze was er niet, naast je schoenen, of naast je ballen lopen, al gewonnen en geronnen voordat de wedstrijd is begonnen, Schuld van de Fans, druk en temperatuur was te groot, schuld van Mark Rutte die een D E uitbrander aan van Marwijk gaf, gister om half negen in slaap gevallen, werd om half twaalf wakker, blijkbaar slaapverwekkend,Oranje van Kleur verschieten,Schaam-oranje op de kaken,Excuus aanbieden, is geen excuus voor, Die Holländer krijgen als troostprijs van die Manschafft een Fahrrat, die zien we dus nooit meer terug,als – als – als -als – ik ga lekker vandaag naar Frans Hals, Sportu –
G O A L niet uit het Gezicht Verliezen, Schiphol heeft vandaag zowel een Uitgang voor de Fans, alswel een Afgang voor fotografen en de Lens, Ook Moody’s zegt dat Oranje alle Krediet heeft verspeeld, en de anderen onderschat, om bedrijf gezond te maken adviseren wij het gehele Elftal vakken en zakken-vuller bij A H te worden, na inlevering van Pols-horloges , wisselen van gedachten, wisselen van trainer, zware wissel op toekomst nemen, schuld van de spelers die geen naam mogenhebben..etc….etc….etc…

Maar waar hebben het in G * D S naam over ? ? Het is over en uit! Ja maar als we, mond houden en Morgen Gezond weer op !! Volgens jaar weer Koninginnendag met genoeg Oranje !! En dan ligt alle Charkov-souverniers – die je in je hemd gezet hebben – op straat…Zo, gaat het een betje Meneer Dröge?

Share
Dit bericht is geplaatst in A J A X, A J A X - Koploper, Geen categorie en getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op A C T U A L I T Y – Waar hebben we het eigenlijk over

 1. Bart zegt:

  Ja, die Mannschaft hat ganz Toll gespielt, es war superrrr, hahaha!
  Inderdaad over en uit, de leeuw heeft nu wel genoeg in zijn hempie gestaan Joshua.

  Dit was een gratis analyse von Bartholomeus! ;-)

  • Joshua zegt:

   Viel gisteravond al vroeg in slaap, toen de wedstrijd nog moest beginnen. Ik dacht ik word wel wakker door Gejuich.. Toen ik écht Wakker werd, wanneer wordt dat elftal wakker , vijf voor Twaalf -middernacht dacht Ik Ojee er heerst een grafstemming zo stil, en kon net het Nieuws van twaalf uur ‘s nachts mee krijgen.. Vandaar mijn Ochtend-actuality..Was net op de Albert Cuyp… grafstemming, en daar wordt ned. elftal afgeslacht .. Dank voor je Réactie !!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>